Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZEL GAZİ KOLEJİ KIRIKKALE İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

ÖZEL GAZİ KOLEJİ KIRIKKALE İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

Tarih 15 Nisan 2016, 01:25 Editör PINAR YILMAZ

ÖZEL GAZİ KOLEJİ KIRIKKALE İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

ÖZEL GAZİ KOLEJİ KIRIKKALE İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

Özel Gazi koleji 1. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri il Halk Kütüphanesini ziyaret ederek kitap okudular. Okul Müdürü Mehmet Al yaptığı açıklamada her ay düzenli olarak işlediğimiz Değerler Eğitimi programımızın bu ay ki konusu ‘Sevgi-Saygı-Vefadır. Bu ay içerisinde çeşitli sosyal aktivitelerde bulunarak konumuzun öğrencilerimiz üzerinde uygulamalı olarak kalıcı olmasını amaçladık dedi. Bu ziyaretimizde de 1.sınıf miniklerimizin okuma heyecanını pekiştirmek , kitap sevgisini aşılamak , kütüphane kavramını oluşturmak için böyle bir aktivitede bulunduk. Bazı miniklerimiz ilk defa kütüphaneye geldiklerini ve bundan sonra da sıklıkla geleceklerini belirttiler.



Kütüphane ziyareti  esnasında kitap okuma fırsatı da elde eden miniklerimiz bu ziyaretten oldukça memnun kaldılar. Bu tür aktivitelerin öğrencilerin gelişimi yönünden oldukça yararlı olduğunu ve  çok önem verdiklerini belirten Müdür Al bundan sonra da bu türden çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bu haber 1299 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi