Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yazar Silsüpür, Kırıkkale Tanıtım günlerini değerlendirdi.

Yazar Silsüpür, Kırıkkale Tanıtım günlerini değerlendirdi.

Tarih 26 Nisan 2016, 14:51 Editör PINAR YILMAZ

Yazar Silsüpür ün ANKARA AKM’ DE BİRİNCİ KIRIKKALE TANITIM GÜNLERİ değerlendirmesi.

ANKARA AKM’ DE BİRİNCİ KIRIKKALE TANITIM GÜNLERİ

            21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara AKM’ de (Atatürk Kültür Merkezi)  gerçekleştirilen “Kırıkkale Tanıtım Günleri” etkinliğinin ilki Ankara’ya heyecan kattı.

            Kırırkkaleliler Vakfı başkanı Aytekin Araç, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya‘nın öncülüğünde Keskinliler ve Etimesgut Kırıkkaleliler Dernekleri gibi Ankara’da yaşayan diğer Kırıkkaleli sivil toplum örgütlerinin de tam desteği ile Ankara AKM’de gerçekleştirilen Kırıkkale Tanıtım Günlerinin ilki başarılı bir organizasyon ile Ankara’da yaşayan Kırıkkaleliler başta olmak üzere Ankaralı ziyaretçilerin akınına uğradı.

            Bahşılı Kaymakamlığı ile Bahşılı Belediyesinin ortaklaşa oluşturdukları standa Kırıkkaleli Tarihçi Yazar Selçuk Silsüpür’de katılarak Hemşerilerine son kitabı Başyapıt “Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü” adlı tarihi araştırma kitabını imzalayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

            Silsüpür Ankara AKM’de gerçekleştirilen “Kırıkkale Tanıtım Günleri” etkinliği ile ilgili olarak basına şu bilgiyi verdi.

             “ Organizasyonu gerçekleştiren herkese şahsım ve Kırıkkaleli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bu organizasyona destek veren Milletvekillerimiz Abdullah Öztürk, Ramazan Can ve Mehmet Demir ile Kırıkkale Valimiz Ali Polat, Kırıkkale Belediye başkanımız Mehmet Saygılı ile İlçe Kaymakamları ve Belediye başkanlarına da teşekkür ediyorum.  Onların desteğine Sivil toplum örgütleri ile Kırıkkaleli Hemşerilerimizin de karşılık vermesi ile ilk olmasına rağmen başarılı bir Kırıkkale tanıtımını gerçekleştirdik.  Elbette ki eksiklerimiz olmuştur fakat bu eksiklerde bundan sonraki tanıtım günlerinde giderilecektir.  Kırıkkale’nin İlçe Belediye ve Kaymakamlık stantlarına başta MKE ve diğer devlet ve özel sektör stantları eşlik ettiler. Birde Keskin ve Kırıkkale Kültür Turizm Müdürlüğü mahalli sanatçılarının yaptıkları davul zurna ile ekipleri ile Kırıkkale Belediyesi Mehter ekibi Hemşerilerimizi coşturarak tam not aldılar.


 

            Kitaplarımı imzaladığım Bahşılı Kaymakamlığı ile Bahşılı Belediye Başkanlığının ortaklaşa oluşturduğu Bahşılı Standımızın kurulmasında emeği geçen Bahşılı Kaymakamımız Harun Ersin POLAT’a Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar’a ve emeği geçen tüm belediye ve kaymakamlık personeline de teşekkür ediyorum.”

 

Bu haber 1423 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi