Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale yi düşünen vali Ali Kolat tan çağrı

Kırıkkale yi düşünen vali Ali Kolat tan çağrı

Tarih 27 Nisan 2016, 00:48 Editör PINAR YILMAZ

Emekliye ayrılırken bile Kırıkkale yi düşünen vali Ali Kolat tan çağr


 

Emekliye ayrılırken bile Kırıkkale yi düşünen vali Ali Kolat tan çağr

KIRIKKALE Valisi Ali Kolat, 1 Mayıs itibariyle emekliye ayrılacağını belirtirken, "İnşallah Kırıkkale mize  daha büyük yatırımlar ve hizmetler yaparsınız" dedi.
Vali Ali Kolat başkanlığında 2016 yılı Nisan ayı son İl Koordinasyon Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın yanı sıra İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve Kamu Kurum ve Kuruluşları Temsilcileri katıldı. Vali Kolat, "2016 Yılı Yatırım Programında projeleri yer alan kamu yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının, belirlemiş oldukları hedeflere yerinde ve zamanında ulaşabilmeleri için hizmetin kalitesinden fedakârlık yapmaksızın, kaynakların etkin, verimli ve ekonomik kullanımının sağlanarak çalışmalarda maliyetleri azaltıcı yönde gerekli hassasiyet gösterileceğine ve gereğinin yapılacağına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
1 Mayıs itibariyle emekliye ayrılacağını belirten Vali Kolat, "Benim dönemim içerisinde hükümetimizin, devletimizin ve sizlerin ilimize çok büyük katkıları oldu. Siyasilerimiz Kırıkkale'ye yatırım konusunda ciddi manada iz bıraktılar. Bu konuda bizler de kendimizi şanslı hissediyoruz. Hem bu bina olsun, hem Nur Cami'nin ilimize kazandırılması olsun, hem Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi olsun, yollarımız, okullarımız, diğer sağlık birimlerimiz olsun, yani aklınıza ne geliyorsa gerçekten de güzel hizmetlerde bulunduk. Görev yaptığım süre zarfında, bu güzel eserlerin ve hizmetlerin olması beni son derece mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah Kırıkkale'mize daha büyük yatırımlar ve hizmetler yaparsınız. Bu vesileyle hepinize başarılarla dolu huzurlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.

 Haber.EG

Bu haber 951 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi