Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Evliya Çelebi ilkokulu Kutlu Doğum haftası

Evliya Çelebi ilkokulu Kutlu Doğum haftası

Tarih 01 Mayıs 2016, 02:25 Editör PINAR YILMAZ

Evliya Çelebi ilkokulu Kutlu Doğum haftası programı düzenledi.

Evliya Çelebi ilkokulu Kutlu Doğum haftası programı düzenledi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program Gayret Camii imam Hatibi Mustafa Öney in Kuran tilaveti okuması ile devam etti.

Öğrencilerin peygamber efendimize yazılmış güzel şiirleri ve ilahileri okumaları ile ayrıca,program hadislerimizin sunumu ile devam etti.


 

Öğretmen,öğrenci ve velilerimiz tarafından yapılan hatimlerin ve çekilen salavatların hatim duasını ise  Gayret Camii imamı Maruf Taşdemir yaptı.

4.sınıf öğrencisi Mülteci Irak lı Ali Sefa okuduğu Kuran ile takdirleri topladı.

Öğrencilere dağıtılan Peygamberimi öğreniyorum kitapcığından derlenen sorularla en iyi cevap veren öğrenciler arasında yapılan değerlendirmede okul idarecileri,Din dersi Öğretmeni Çiğdem       Koç un büyük gayretleri ile değerlendirmelere alınan yarışmada Bazı öğrencilere Eşofman,Formalar,Top lar,Masa tenisi Raketleri,Kaykay,Kitap gibi çeşitli hediyeler verilirken birinci gelen öğrencilere  Bisiklet hediye verildi.

 

Programda ayrıca büyük emek sarfaderek Din dersinin önemini vurgulayarak Kutlu doğum haftasında öğrenci-kitap ve Aile- öğretmen birleşmesini sağalayan Dindersi öğretmeni Çiğdem Koç a okul müdürü ve idaresi tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

 

Hediyelerden sonra konuşan Okul Müdürü Fatih Toraman ise şunları kaydetti.

-‘bugünkü programımıza katkıda bulunan öğrenci velilerimize,öğretmenlere ve öğrencilerimize öğretmenleride dahil üzere teşekkür ederim.Bu kitabı alıp okutan,değerlendirmelere tabii tutan öğretmenlerimizin amacı öğrencilerimize kitap okumaya teşvik etmek olmuştur.Meslektaşlarım okul müdürlerime.öğretmenlerimize ve Ailelerimize,hocalarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 Evliya Çeledi ilkokulu idaresini ve öğretmenlerini kutlamamak elde değil doğrusu.

Bir dindersi öğretmeninin gayretleri okul idaresi ve öğretmenlerin destek vermesi,Ailelerin iştişare kurarak mütevazi bir yarışma yaparak Ailelerin Okul ile kopmadığını birlik beraberlik ortamı sağlandığını göstermesi,farklı okulların müdürlerinin meslektaşlarına büyük destek vermesi takdire şayan bir davranıştı,kutluyoruz.

Ama il milli eğitim idarecilerinin bu okulu,kenar mahallede bir okul gözü ilemi desek,yapılan yarışmaya önem verilmediğinimi söylesek,yoksa o kadar yardımcı müdürler,şube müdürlerinin çok çalıştıklarını ve fırsat bulamadıklarınımı söylesek,ne desekte gelmemelerinin bir mazeretini yazsak bilemedik.

Ama birkaç veli ne dedi biliyormusunuz, onlar sosyete okullarına giderler böyle gariban mahallelere gitmezler,kendi imkanlarımızla neler yaptık görsünler. bizde bimer amcaya yazıp onları şikayet edeceğiz diyerek Alkışladılar....!

Bizde o İl Milli Eğitim müdürlüğündeki bütün yetkilileri etik davranmaya,önem ve saygı göstermeye davet ediyoruz,davete icabet edilir,hemde kutlu doğum gibi çok anlamlı bir programın davetine gelememek ne demek...'

biz yazarsak farklı yazarız bir dahada GOGUL AMCADAN,İNTERNETTEN silemezsiniz.Gerçi Bahçeli evler mahalle fertleri sizi zaten hafızalarına yazdı da,silmeyecek diyoruz...?

 

Bu haber 2518 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi