Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı lı Hanımlardan Duyarlı Davranış

Bahşılı lı Hanımlardan Duyarlı Davranış

Tarih 12 Mayıs 2016, 02:28 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı lı Hanımlardan Duyarlı Davranış

Bahşılı lı Hanımlardan Duyarlı Davranış

Başkan’ın hanımı Tülin Uyar,Kendisini çıplak ayakla çorapsız karşılayan Elif teyzeyi unutmadı.

Başkan’ın hanımı Anneler günü münasebeti ile Başkan ve Kadınlar kolu ekibiyle beraber ziyaret ettikleri bir evde kendilerini yol kenarında çorapsız,çıplak ayakla karşılayan Elif Mercan isimli kadını görünce içleri sızladı,o anda birşey fark ettirmeden ziyaretlere devam eden Tülin hanım ve kadınlar eretesi günü ,Elif teyzeye bir ziyaret tertip ederek çorap,terlik ve Ayakkabı alarak ayaklarına giydirdiler.

Başkanın eşi Tülin Uyar ise duygularını şöyle dile getirdi,’Elif Teyze’yi Anneler gününde ziyaret ettiğimizde poz verdiğimiz bir fotoğraf karesinde ayaklarını gördük içimize büyüdü,ilçemizde böyle ihtiyaç sahibi yaşlılarımız hastalarımız  varsa bizler ne güne duruyoruz diyerek,bugün tekrar ilçemizin fedakar bayanları ile evine uğrayıp hediyelerini verdik ve diğer hasta ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. dedi.


 

Bayanları tekrar karşısında gören Elif Mercan ise yanlız yaşadığı iki göz evinde, tepkisi ben  o gün hava iyi diye terlik giymemiştim aslında terliğimde vardı diyen Elif teyzeye nezaket ziyaretinde bulunarak çam sakızı çoban armağını misali bunalrı aldık lütfen kabul edin diyerek giydirdiler.

Elif Mercan hüzünlenerek teşekkür etti ve şunları söyledi, Başkanımızdan da Hanımından da bu Bayanlardan ve yaşlılar ve engellilere bakım yaptıran ekiplerindende Allah razı olsun. bizim herşeyimizle ilgileniyorlar.Doktora götürüp,ilaçlarımızı alıyorlar,evimizde biten ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar.Önceki belediyeler zamanında  kapımızı çalınmazdı ,ama şimdi öyle değil,çok farklı bir anlayış var,insana verilen değer var, diyerek övgüler yağdırdı.

Bu haber 2264 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi