Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediyesi Kayacanlar firması ile 156 dairelik konutun temeli atıldı.

Bahşılı Belediyesi Kayacanlar firması ile 156 dairelik konutun temeli atıldı.

Tarih 14 Mayıs 2016, 11:33 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediyesi Kayacanlar inşaat firması ile ortaklaşa düzenlenen 156 dairelik konutun temeli atıldı.

Bahşılı Belediyesi Kayacanlar inşaat firması ile ortaklaşa düzenlenen 156 dairelik konutun temeli atıldı.

Bahşılı Atadönmez mahallesi TOKİ konutları yanında belediyeye ait 3000 metrekarelik arsaya atılan temel törenine Kırıkkale Millet vekili Apdullah Öztük,Kırıkkale Belediye başkan vekili Vedat Genç,Kırıkkale il jandarma Alay komutanı İsa Çakmak,İl Emniyet müdürü Hasan Onar,Bahşılı Kaymakam’ı Harun Ersin Polat, süleyman köstekli,Kamu kurum müdürleri,AK Parti il başkan vekili Bahadır  İL TEŞKİLATI,Bahşılı AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,İlçe Kadınlar kolu,Okul müdürleri,muhtarlar ve bahşılı halkı katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ilen başlayan program Belediye Başkanı İbrahim Uyar ın konuşması ile devam etti.

14 katlı çift asansörlü üç blok kalıplarını yerleştirip hızlanması için kurulan dev 49 metrelik vince bağlanan dev Türk Bayrağı çekildi.

Belediye başkanı İbrahim Uyar,

Konuşmalardan sonra inşaat alanında hep beraber butona basarak ilk harcı atmış oldular.

İnşaat alanını gezen Mv.Öztürk ve protokol daha sonra alandan ayrıldı.

Göreve geldiğimiz günden beri İlçemizin gelirini ve nüfusunu nasıl artırırız diye düşünmeye başladık.

Bu düşüncenin sonunda belediyemize ait bu arazide,toplu konut projesi hayata geçirmek için bir planlama yaptık.Buradaki amacımız belediyemize bir gelir elde etmek,nüfusu artırmak için rehberlik yapmayı düşündük.İhalaye çıktık ve bu firmamız cesaretle ihaleye girdi ve Kayacanlar firması cesaret göstererek ihaleye katıldı ve şimdi bu aşamaya geldi.

 

Şu anda papatya konutları 2+1 olmak kaydı ile üç bloktan oluşacak,halkımızın istediği gibi TOKİ konutlarından daha geniş ve kullanışlı konut yapmaya başladık.bu sonuca ulaşmaktan ilçem adına,halkım adına çok mutluyum.Hem konutlarımız hemde nüfusumuz hende belediyemizin gelirleri aratacak katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Kırıkkale Belediye Başkan vekili Vedat GENÇ de hayırlı olsun dedi.,Süleyman Köstekli ise Bahşılının gelişmekte olan güzel bir ilçe olduğunu vekilim Apdullah Öztürk ve Başkana teşekkür etti.

Kaymakam Harun Ersin Polat ise çok güzel bir gelişmekte olan ilçe olduğunu,belediyenin kesesinden kuruş para çıkmadan böyle konutların yapılmasında Başkanın büyük iş başardığını belirterek tebrik ettiğini İlçeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Kırıkkale Millet Vekili Apdullah Öztürk yaptığı konuşmada Şunları söyledi,Bugün mutlu bir anı yaşıyoruz.Millet vekili olmanın gurunu yaşıyorum,zira değer verdiğim belediye başkanımın önemli katkılarıyla belediyemizden hiçbir Maddi kaynak aktarılmadan 156 dairelik konut projesinin temel atımında buradayız.Kırıkkale’nin bu güzel havadar yerine 156 konutun temelini atacağız.2.tabıda kazandırılacak.ben kırıkkale’lileri buraya konut almaya davet ediyorum.kırıkkale yi buralara taşımak şehirleşmeyi biraz daha hızlandırmak adına Bahşılı önemli yer almaktadır.Bizler ve Ülkemiz zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor,bir tarafta terör kaynaklı olduğu Suriye kaynaklı olduğu da malımunuz .Orta doğu coğrafyası kaynıyor ,Türkiye nin ve İran ın dışında bütün ülkelerde savaş var.Bunların bertaraf edilmesi bizimde terörle mücadelemiz doğru orantılı.Yani ülke bir taraftan tavaf yapıyor bir taraftan da şeytan taşlıyor.Ama elhamdülillah bu süreci imanımızla,güçlü hükümetimizle ayaktayız.Rabbim bizleri hizmetten alıkoymasın dedi.

 

Daha sonra inşaat yanına kurulan bir sehpa üzerindeki butonlara Mv.Apdullah Öztürk,Kaymakam Polat,Belediye Başkanı Uyar,Kayacanlar firma sahibi Yavuz Kaya,İlçe Başkanı Sadullah Duyar basarken İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz da dua etti.Papatya 1.Etap Konut inşaatı temel demirleri üzerine ilk harç basılan butanlarla dökülürken birde kurban kesildi.

Daha sonra kurulan çadırlarda etli pilav ikram edildi.

Protokol uğurlandıktan sonra Belediye başkanı çadırları gezerek bütün misafire teşekkür ederek katılımlarından dolayı memnun olduğunu iletti.

 

 

Bu haber 1568 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi