Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DEK KOLEJI ANA OKULU’NUN YIL SONU GÖSTERİSİ

DEK KOLEJI ANA OKULU’NUN YIL SONU GÖSTERİSİ

Tarih 24 Mayıs 2016, 12:25 Editör PINAR YILMAZ

DEK KOLEJI ANA OKULU’NUN YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

DEK KOLEJI ANA OKULU’NUN YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

ÖZEL GELECEĞE DEK ANAOKULU BAHAR ŞENLİKLERİ VE YIL SONU GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Mehmet Genç yaptı.


-         Müdür Genç Okul öncesi eğitim kurumumuzun çocuğu genel kültür değerlerine duyarlı  sosyal bir ortam içinde eğiterek onları Vatan, millet, bayrak sevgisini  de kazandırarak

Milli, manevi, ahlaki ve insanı değerlere bağlılığın gelişmesini hedeflemektedir diyerek devam etti.

GENÇ, Çocuğun havaya , suya besine ihtiyacı olduğu kadar, karşılıklı ilişkiler karşılayacak düzenli ve sağlıklı bir toplum yaşantısına da ihtiyacı vardır.

             Sayın anne ve babalar; 

        Sizler çocuğunuzun bu ihtiyaçlarının karşılanması ve bu değerlerin kazandırılması amacıyla 9 ay önce bize teslim ettiniz minicik yavrularınızı. Peki  bu kendileri küçük , ama yürekleri ve sevgileri kocaman çocuklarımız neler yaptılar ………..

        EVET  9 aydır biz büyüklerin bile bazen erken kalkmaya isyan ettiğimiz zamanlarda onlar  küçük bedenleriyle ve uykulu gözlerle bıkmadan usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular.

       SİZLER: Büyük bir heyecanla ama biraz da ; ‘’Acaba alışabilecek mi,, kaygısı ile teslim ettiniz çocuğunuzu bize .Ama onlara okul çatısı altında gösterilen sevgi , şefkat , sabır anlayış ve doğru eğitim ile bu kaygılar kısa sürede tamamen yok oldu.

Bu şekilde kendilerine güven geldi çocuklarımızın

Gizli kalmış yeteneklerini bir bir ortaya çıkarmaya ve çok güzel sahneler koymaya başladılar. Sizler de gurur duydunuz onlarla , bizler de.

Değerli velilerimiz;

    En değerli varlıklarınız olan çocuklarınız , aynı zamanda dünyanın en güzel çiçekleridir.

Bu çiçeklerin solmaması için onlara yeteri kadar zaman ayırın .Sevin ve ilgilenin. Onlara güvendiğinizi sadece sözle değil , davranışlarınızla da belirtin. Bu sayede mutlu , sevgi dolu ve başarılı birer birey olurlar.

        Siz sayın anne ve babalar :

            Yıl boyunca bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bize gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.

            Programın hazırlanmasında emeği geçen , yüreklerini ortaya koyarak canla başla çalışan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. DEDİ.

 

Merakla beklenen minik çocuklarının gösterilerinin başlamasını bekleyen Anne ve Babalar pür dikkat sahnenin açılmasını beklemeye başladı.

İlk olarak,Zeka küpleri sınıfının HOŞGELDİN sunusu yapıldı.Daha sonra yine Zeka Küpleri sınıfının ZEYBEK Halk oyunu gösterisi ilgi ile izlendi.

 

Menekşeler sınıfının ÇİFTETELLİ VE DAMAT ALAYI Halk oyunu gösterisi,

 

Bilgin yumurcaklar sınıfının KARADENİZ Halk oyunu gösterisi alkışlar arasında izlendi.

Zeka küpleri sınıfının BURDUR  Halk oyunu gösteri, Menekşeler  ve Nazar boncukları sınıfının BALE gösterisi, Zeka küpleri ve Menekşeler sınıfının BALE gösterisi.

 

 Nazar boncukları sınıfının OLMAZSAN OLMAZ Lirik dans gösterisi ile durmaksızın devam etti.

Sıra  Nazar boncukları sınıfının ÇALKALA Modern dans gösterisinde çocuklarının süper perfonması Aileleri gururlandırdı.

Tiyatrocu,Sinema oyuncusu Tiyatro Şubat ın kurucusu Sezai Yeşilyurt un güzel sunumu ile Nazar boncukları sınıfının OLMAZ OLSUN Modern dans gösterisi ve Hokey pokey İngilizce gösterisi büyük alkış aldı

 

Menekşeler sınıfının BAĞDAT  Lirik dans gösterisi yine  Menekşeler sınıfının Let´s star jump İngilizce gösterisi ile devam etti.

 

 Bilgin yumurcaklar sınıfının SULTANIM Lirik dans gösterisi ile Shake and Move İngilizce gösterisi görülmeye değer bir gösteri oldu.

Sıra  Zeka küpleri sınıfına geldiğinde SENİ SEVİYORUM Lirik dans gösterisi ve Snack Attack İngilizce tiyatro gösterisinde sahnenin kapanması dahi alkışları susturamadı.

 Bilgin yumurcaklar sınıfının ZUBİDUBİ ve MONO Modern dans gösterisi, Zeka küpleri sınıfının KIRK YILDA BİR Modern dans gösterisi ile Menekşeler sınıfının POTPORİ  Modern dans gösterisi, gösterilerdeki başarının sırrının eğitim ve eğiticiden geçtiğini bizzat kanıtladı.

 

Finalde bütün öğrenciler sahneye,Öğretmenler sahneye alınırken Kaymakam Harun Ersin Polat ve Jandarma Alay komutanı İsa Çakmak  teşekkür konuşması yaptı.

Sahneye Ailelerinde Katılımı ile toplu fotoğraf çekilerek program son buldu.


 

 

Bu haber 1668 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi