Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gazeteci  Yaman a ilginç hediye

Gazeteci Yaman a ilginç hediye

Tarih 09 Haziran 2016, 01:04 Editör PINAR YILMAZ

Gazeteci Yaman a ilginç hediye

Gazeteci  Yaman a ilginç hediye

Kızılırmak Anaokulu öğretmenlerinden bunca koşturmaca ve işini düzgün yapma prensibi ile çalışan ANADOLU AJANSI ilçe muhabiri ve haberci71 haber sitesi imtiyaz sahibi Ahmet Yaman a çok anlamlı bir hediye verildi.

Döndü Saygılı öğretmenin Kırıkkale üniversitesinden bir velisinin yaparak verdiği fakat öğretmenin bu hediyedeki meslek ve azmi simgeleyen MESLEK GURUPLARININDAN oyuncak adamın boynunda fotoğraf makine çantası ve elinde makinesi ile OYUNCAK BEBEKLERE YANSITAN hocalarımıza teşekkür ederim.diyerek devam etti.

Saygılı 'simgeleşen biri olan oyuncaklara konu olan Basın mensuplarının halini çok çalışmanın sembolü olan karükatör bebek fotoğrafçıyı Alırken Ahmet abiyi anlatıyor, maşallah hiç duracağı olmadan işini temiz ve ilkeli dürüst yapan bir muhabir ve fotoğraf ustası olarak gördüğümüz için bu hediyenin ancak onu temsil ettiğini düşünerek kendisine verdim,okulumuzda bütün öğretmenlerimizin ağabeyi gibi her fotoğraf işlerinde yararlı çalışmalar yapmaktadır,bu hediyemizide kendisine verdik. sağolasın oda kabul etti.Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.dedi.

Ajans muhabiri Yaman ise DUYGULARINI ŞÖYLE DİLE GETİRDİ,'gerçekten böyle anlamlı bir meslek karükatörleri işleyen hocalarımıza çok teşekkür ederim,bizleri onure ettiler.Bir anlamda bu karikatör fotoğrafçıya bakınca,fazla koşturmaktan iğneden ipliğe dönmüşüm gibi hissetsemde birilerinin aklına gelip mesleğimizi iyi yağtığımızı söyleyerek bu hediyeyi vermesi bizi onurlandırdı.Kutsal bir meslek olan öğretmenlerimizin başarılarının devamını talep ediyorum.Hepsini ve Kızılırmak idari ve eğitim kadrosunuda hep yukarlarda yaptığı çalışmaların zirvede kalması bizi sevindirmektedir.

Tebrik eder teşekkürümü bir borç bilirim.dedi.

Bu haber 924 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi