Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Anaokulu ikinci çıkarttığı eğitici faaliyet Dergisi ile göz doldurdu

Kızılırmak Anaokulu ikinci çıkarttığı eğitici faaliyet Dergisi ile göz doldurdu

Tarih 20 Haziran 2016, 12:48 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Anaokulu ikinci çıkarttığı eğitici faaliyet Dergisi ile göz doldurdu

Kızılırmak Anaokulu ikinci çıkarttığı eğitici faaliyet Dergisi ile göz doldurdu

Kırıkkale merkezde Eğitim öğretim veren Kızılırmak Anaokulu idarecisi,öğretmenleri bir yıl boyunca yaptıkları tüm çalışmaları,faaliyetleri,ziyaretleri,projelerini yine bir Dergide toplayarak yıl sonu karne töreninde Velilere dağıtarak haklı gururu ve takdiri yaşadılar.

Ailelerden gelen güzel tepkilere mini bir açıklama getiren okul müdürü Şengül Doğan vew Müdür Yardımcısı Nevin Ulamış şunları paylaştı.

-Bizler okulumuzun farklı misyonu olarak her sene düşündüğümüz faaliyet kültür yayınlarına bir yenisini ekledik.

Öğrencilerimizin gelecekte başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ederken,Ailelerinede böyle pırlanta gibi geleceği ümütlü yavruları olduğu için tebrik ederiz.Onlarla gurur duyuyoruz.

-sizlerle birlikte bı sayımızda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdaki çalışmaları inceleme fırsatı bulacağız.Çocuklarımız için tasarladığımız,planladığımız hemen her şeyi bu eğitim-öğretim yılında hayata geçirebildiğimiz için memnunum.

Tabi öğretmenlerimin azmi,personelimin desteği ve sizlerin güveni ile bütün bunları başarabildik.

Çocuklarımız çok büyük çalışmalara imza attılar.

 

Kızılırmak Anaokulu ağacı seramiklerden çok güzel çalıştılar.Çanakkale geçilmez orotoryosunda ne kadar yetenekli olduklarını,ispatladılar.Sosyal projeleri uygulama fırsatı buldulk.23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı programında ve mezuniyet programında yüksek başarılı performansları ile bizleri mutlu ettiler.Planladığımız tüm gezilerde farklı tecrübeler yaşadılar.İzledikleri tiyatro oyunlarında farklı kazanımlar elde ettiler.Pantomin sanatı ile tanıştılar,gölge oyunu,kukla tiyatrosu ve müzikal gibi farklı tiyatro türlerini izlediler.kitabımızı inceleyen okuyucularımız ve Ailelerimiz saymakla bitiremediğimiz daha onlarca sosyal etkinlikleri okuyacaklar.bundan sonra farklı projeler üretmeye,uygulamaya devam edeceğiz,bir sonraki sayımızda görüşmek üzere diyerek özet açıklamasını tamamladı.

Okul girişinde Kızılırmak seramiklerden yapan öğrencilerin görüntü fotoğraflamasını yapan fotoğraf ustası 43 yıllık foto muhabiri Ahmet Yaman Birinci Dergide olduğu gibi 2.dergidede kapak programların görüntülerini makinesi ile pozlarken ,sayfa kitap dizaynını ise Kalehaber gazetesi yazıişleri müdürü Hakan Şayık planlamıştır.Emeklerinden dolayı üstadlara teşekkür ederiz.

 

Bu haber 1708 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi