Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TSO NUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

TSO NUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Tarih 21 Haziran 2016, 22:50 Editör PINAR YILMAZ

TSO NUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TÜM KIRIKKALELİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ


TSO´NUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TÜM KIRIKKALELİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

 

TSO´NUN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TÜM KIRIKKALELİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Gök “Kırıkkale için bir okul gibi çalışıyoruz”

KTSO Başkanı Ekrem Gök Kırıkkale´nin ekonomi alanında yatırım alabilmesi ve istihdama yönelik çalışmaların önünün açılması için okul gibi çalıştıklarını söyledi Gök, “Kırıkkale için okul gibi çalışıyoruz aynı zamanda ilkleri yaşıyoruz” dedi.

KIRIKKALELİLERİ BULUŞTURAN İFTAR

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) geleneksel hale getirdiği iftar programını birlik ve beraberlik içerisinde Gök Düğün Salonu´nda gerçekleştirdi. Programa AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, TSO Başkanı Ekrem Gök, TSO Meclis Başkanı Bekir Şahin, TSO´nun eski başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları, dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

1000 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPTIK

Programın açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Ekrem Gök, “Bu mübarek ramazan akşamında hep bereketli oluyor. Sizler her zaman bizim davetimize icabet edin, bizler her zaman en güzelini yapmaya çalışırız. Türkiye Odlara Borsalar Birliği´nin bizlere yapmış olduğu maddi destekten dolayı şehrimizde ihtiyaç sahibi olan bin aileye gıda yardımı yaptık. Bin öğrencimize de kırtasiye yardımı yaptık” dedi.

KIRIKKALE İÇİN BİR OKUL GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Gök, ”Bu mutluluğu paylaşmanın onuru ve gururunu yaşamanın içerişinizdeyiz. Hepinizin malumu bir yıl önce yeni hizmet binamızı Kırıkkale´nin hizmetine açtık. Bu binamızda neler yapabileceğimizi size söylemiştik. Elhamdülillah bizim binamız bir okul gibi çalışıyor. Şuana kadar 1 yıl içerisinde 1500 gencimize girişimcilik sertifikası verdik” şeklinde konuştu.

KALİTELİ ŞEHİR VİZYONU

“620 gencimize iş edinme sertifikasını verdik. Şehrimizde ilk defa yapılan Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı ilimiz adına bir gurur kaynağı olmuştur. Bizler dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam ettikçe marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sizlerin de desteği ile güç birliği yaparak kaliteli bir şehir vizyonuna ulaşma noktasında en iyi hizmeti sunacağız” ifadesinde bulundu.

SAYGILI´DAN EKREM GÖK´E TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök´ü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Kendisinin de yıllardır TSO´ya üye olduğunu dile getiren Saygılı, “Bende yıllardır sizin içinizde olan biriyim. Bir şehrin gelişmişliği, ticaret hayatının ve iş adamlarının gelişmesiyle doğru orantılı. Marka şehir olmanın yolu budur” dedi.

KIRIKKALE´Yİ İLERİ NOKTAYA TAŞIMAYA ÇALIŞIYORUZ

Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale´yi en iyi noktaya getirmeye çalışma gayreti içerisinde olduklarına vurgu yapan Saygılı, “İlimizi en büyük noktaya getirmenin yeri burası, yani eşraflardır. Önümüzde yakinen takip ettiğim bir Kayseri örneği var. Ben Kayseri´yi bire bir inceledim. Kayseri´nin bu kadar gözde ve Türkiye´de ünlü bir şehir olmasının en önemli sebebi, ticaret ve sanayi erbaplarının Türkiye çapında olmasından kaynaklanıyor. Bunun altındaki şeyde birlikteliktir.“

TİCARET VE SANAYİ ODAMIZI TEBRİK EDİYORUM

Saygılı, “İşte biz Kırıkkale´de birkaç tane kötü örneği oldu, ticaret erbapları bir araya gelemedi. Yani müteşebbisliğimizi birleştiremedik. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda bu birlikteliği sağlarız. Daha sonra da el ele vererek, Kırıkkale´yi hak ettiği yerlere getiririz. İlkleri yaşadık, bunlardan bir tanesi Ankara´da yapmış olduğumuz Kırıkkaleliler günüydü. Peşine uzunca bir zamandır nasip olmayan Kırıkkalespor şampiyon oldu. Daha sonra tarım fuarı oldu. Ticaret odamızı tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel çalışmaları birlikte yapacağız.”

İŞSİZLİĞİ HEP BİRLİKTE ÖNLEMELİYİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Kırıkkale´nin yatırım projelerini takip ettiklerini dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk, “Bende odanın bir ferdiyim. Kırıkkaleli olmaktan dolayı iftihar ediyorum. Mecliste üç arkadaş olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza eden Türkiye´nin 81 il içerisinde örnek gösterilen birliği ihdas ettik.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMALIYIZ

“Milletvekili olmamız bizim için zorlu bir sürecin başlangıcı oldu. Kırıkkale´de önleyemediğimiz bir işsizlik var. Bir sürü ilkler yaşanıyor Kırıkkale´de. Benim rüyalarıma giren bir husus var. Kırıkkale Cumhuriyet şehri. Bir siyasetçinin itiraf etmemesi gereken bir şeyi itiraf ediyorum. Kırıkkale´de, her şey var. 1989 yılından bu yana çağ atladı. Son yıllara baktığımız zaman bir durağanlık var. Kırıkkale ekonomik anlamda birlik ve beraberlik ruhunu bir araya getiremiyoruz.”

ÖZTÜRK: “PARANIZI SEVMEYİN”

Milletvekili Öztürk, iş adamlarına seslenerek, “Paranızı sevmeyin, yatırım yapın. Bu tekkeyi beklediysek bu çorbayı içelim. Bugüne kadar hizmet eden siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. Silah OSB´nin yeniden başlaması bizlere mesaj veriyor. Bundan sonra gücümüzü toparlayalım, bir araya gelelim. Sıkça koordinasyon içerisinde, bu sanayiyi kalkındırmanın yollarını arayalım. Kırıkkale´nin gerçek dinamiklerini ortaya çıkarmamız gerekiyor. Biz Kırıkkale´yi bundan sonra bu durağanlığını durdurmak için geçmişte nasıl bir çalışma yapıldıysa bizlerde bunun aynısını yapalım” dedi.

Bu haber 860 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi