Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİ HAKTANKAÇMAZ, Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş teröristtir

VALİ HAKTANKAÇMAZ, Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş teröristtir

Tarih 22 Temmuz 2016, 09:18 Editör PINAR YILMAZ

VALİ HAKTANKAÇMAZ,Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş teröristtir. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz gecesi başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ terör örgütünce yapılmaya çalışılan darbe teşebbüsü hakkında sert konuştu. Haktankaçmaz, “Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş teröristtir. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” dedi.

ASKER DEMEK YANLIŞTIR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komutası dışında hareket ederek darbe girişiminde bulunması sonrası 81 il genelinde vatandaş meydanlara indi. Binlerce vatandaşı yalnız bırakmayan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu. Koordinasyon toplantısında Haktankaçmaz, koordinasyon çalışmaları hakkında ilgili müdürlerden bilgi aldı.  Haktankaçmaz, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi hakkında açıklamada bulundu. Haktankaçmaz, “Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” şeklinde konuştu.

 

ASKER VE POLİS

ET İLE TIRNAK GİBİDİR

Sözlerini sürdüren Haktankaçmaz, “Bu olaylarda hayatına Allah’tan rahmet diliyorum şehitlerimizi gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Milletimizin sağ duylusu ve cesarete ile darbe girişimi önlendi bundan sonra yapılacak çalışmalar devam ediyor. Asker polis et ile tırnak gibidir. Birbirinden ayrılmaz darbe girişimine teşebbüs edenler ise üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur. Vatandaşlarımız hassasiyet göstermeye devam etmeli her gelen şehit cenazesi yaramızı artırıyor. Kırıkkale vatandaşı devletine sahip çıkan insanlar bu açıdan da o dik duruşu sergilemeye devam edeceklerini düşünüyorum” dedi. Haktankaçmaz’ın konuşmasının ardından ise toplantıya katılan birim müdürleri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.



Bu haber 889 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi