Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI  VE YAHŞİHAN DAKİ TÜM CAMİLERDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN OKUNDU

BAHŞILI VE YAHŞİHAN DAKİ TÜM CAMİLERDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN OKUNDU

Tarih 23 Temmuz 2016, 11:09 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI VE YAHŞİHAN DAKİ TÜM CAMİLERDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN OKUNDU

BAHŞILI  VE YAHŞİHAN’DAKİ TÜM CAMİLERDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURAN OKUNDU.

 

Bahşılı Kaymakam’lığı, ilçe Müftülüğü ve Yahşihan Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü tarafından Cuma namazından önce 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişiminde ülkemizin birliği, bütünlüğü, istiklal ve istikbali, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin ruhuna mevlüt okunarak hatimlerin duası yapıldı.

 

Bahşılı Merkez Hüseyin onbaşı camiinde önce ilçe müftüsü Solmaz,verdiği vaazda ülkemizin son durumlarını başındaki tehlikenin nasıl atlatıldığını,anlatırken dualar edildi.Cuma namazına mütakip yapılan programa Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu,siyasi parti temsilcileri,İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz,Askeri ve mülkü erkan ile daire amirleri,belediye amir ve çalışanları  ile kalabalık bir halk katıldı.

Namaz öncesi ve Cuma hutbesinde verilen vaazlarda,okunan dualarda şehitlerimiz anıldı onlar için dualar edilip selavatlar getirildi.

Yahşihan dada İlçe Müftülüğüne bağlı tüm camilerde şehitlerimiz için gerçekleştirilen özel programda Kur’an-ı Kerim okundu. Cami cemaati hep birlikte ellerini açarak hatim duası yaptı. Hatim duasının ardından ise dualar edildi. Düzenlenen özel programa Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, İlçe Müftüsü Arif Bayrak, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri,  Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber 1169 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi