Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Uzman Çavuş Osman Yıldırım Yahşihan da toprağa verildi

Uzman Çavuş Osman Yıldırım Yahşihan da toprağa verildi

Tarih 29 Temmuz 2016, 01:35 Editör PINAR YILMAZ

Uzman Çavuş Osman Yıldırım Yahşihan da toprağa verildi


Uzman Çavuş Osman Yıldırım Yahşihan da toprağa verildi
Siirt’te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım Kırıkkale Nur camiinde tekbirler eşliğinde ebediyete uğurlandı.

NEREYE GİDİYORSUN

PKK'lı teröristler Siirt-Eruh İlçesi karayolunun 10'uncu kilometresindeki Çöplük Mevkii'nden dün saat 20.45 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Nur Camiinde kılınan cenaze namazında PKK’lı hainlere nefret ve öfke vardı. Şehit Annesi Ayşe Yıldırım oğluna son kez veda ederken, yapmış olduğu ağıtlar yürekleri dağladı. “ Pek Güzel oğlum Osman’ım, beni bırakıp nereye gidiyorsun’’dedi.

 

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Şehit Osman Yıldırım Kardeşi Fatih Yıldırım ise abisinin şapkasını takarak törene katıldı. Göz yaşı bir an olsun dinmeyen Şehit Kardeşi Fatih Yıldırım “ Koca Kırıkkale dar geldi abim’’dedi. Törene katılan Kırıkkale’li vatandaşlar ise Türk bayrakları salladılar. Bazı vatandaşlar göz yaşlarını tutamazken, göz yaşları sel oldu aktı. Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın ilk görev yeri olarak Siirt'e atandığı ve bu yıl evlenme hazırlığı yaptığı belirtildi.

 

 

GENİŞ KATILIM

Şehit Osman Yıldırım’ın cenazesine katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Parti il Başkanları, il müdürleri, sivil toplum örgütleri başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Osman Yıldırım’ın cenazesi namazdan sonra askerlerin omuzlarında Yahşihan Mezarlığında defnedildi.

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi