Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI İLÇE MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİNE BAŞLADI

BAHŞILI İLÇE MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİNE BAŞLADI

Tarih 29 Temmuz 2016, 02:51 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI İLÇE MEYDANINDA İKİ GÜNDÜR DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULUYOR

BAHŞILI İLÇE MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİNE BAŞLADI

Bahşılı İlçe Belediyesi ve bürokrat demokrasi nömetine anonslarla,telefonlara çekilen mesajlarla davet edildi.

Belediye önündeki Cumhuriyet meydanında Demokrasi nömetine Kuran tilaveti ve İlçe Müftüsünün Şehitler için okuduğu dua ile başlandı.Toplanan halk meydanda buluşurken belediye tarafından çay ikram edilirken,Kırıkkale belediyesinin ikramı olarak ta pilav ve çorba verildi.

Belediye önündeki Cumhuriyet meydanında Demokrasi nömetine Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Garnizon komutanı Ercan Erçayan,İlçe Emniyet müdürü Mehmet Yanıkoğlu,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,İlçe Müfütüsü Hacı Osman Solmaz,İlçe Emniyet müdür yardımcısı Tamer Köksal,İlçe Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek,Şube müdürü,Okul Müdürleri,Daire amirleri,Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri,AK Parti kadın kolları üyeleri,Ak Parti bahşılı gençlik kolları başkan ve üyeleri ile kalabalık bir halk katıldı.

 

AA muhabirine bir değerlendirme yapan belediye başkanı Uyar şunları söyledi.

Uyar,’15 Temmuz Darbe Girişimi üzerine Dünya lideri cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğanın emirleri doğrultusunda bütün ülkemizde başlayan demokrasiye sahip çıkma hareketine bizde katıldık,Bahşılı meydanında davet ettiğimiz Bahşılı halkı Bahşılı Cumhuriyet meydanına gelerek sabaha kadar nöbet tutarak milli iradeye,geleceğimize,ülkemize sahip çıktılar.

Bugüne kadar Kırıkkale cumhuriyet meydanında Bahşılı halkımızla beraber demokrasiye ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için sabahlara kadar bekledik.Genel merkezden gelen bir talimatla artık ilçe’lerimizde bu nöbeti tutmaya devam ediyoruz,taki artık meydanlardan çekilin diyene kadar bunu uyglayacağız.Bu terör girişiminde bulunanlar devletimizin geleceğine,milli iradesine,demoktasimize darbe vurmak istemeleri,son yüz yılın darbesi olarak kayıtlara geçti.Fakat son yüzyılda Mustafa Kemal Atatürk ün çıktığı lider ile eş değer 2 yüzyılda böyle bir lideri Recep Tayip Erdoğan ı Allah bize nasip  etti. Halkımız bbu liderimize sahip çıktı,sivil vatandaşlarımız tankların önüne,helikopterin,savaş uçakların önüne kandilerini süper ederek şehit oldular.Onları şükranla minnetle anıyoruz mekanları cennet olsun,ikinci yüzyıl Türkiye si için kendilerini feda ettiler.Demokrasi için,milli irade için ve Dünya daki müslüman olan,müslüman olmayan mazlumların geleceği için kendilerini feda ettiler.Bunda Türkiye ikinci yüzyılına bir ümütle ,atakla yürüyecektir.


Cumhuriyetimizin kuruluş dönemi tamamlandı artık,ikinci yüzyıl yükseliş dönemine başladı.Bunu manada İkinci yüzyıl liderimiz Tayip Erdoğan ın liderliğinde bu millet yürüyecek ve Dünya geleceğine sahip çıkacak.diyerek ikinci bir emre kadar buradayız nöbete devam edeceklerini bildirdi.

Bu haber 1254 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi