Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ANADOLU AJANSI DARBE KİTAPÇIĞI DAĞITTI

ANADOLU AJANSI DARBE KİTAPÇIĞI DAĞITTI

Tarih 08 Ağustos 2016, 02:14 Editör PINAR YILMAZ

ANADOLU AJANSI DARBE KİTAPÇIĞI DAĞITTI

ANADOLU AJANSI DARBE KİTAPÇIĞI DAĞITTI

Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz’daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” kitabı, Kırıkkale ve Kırşehir’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

 

TOPÇU’DA DAĞITTI

Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AA standını ziyaret ederek vatandaşlara AA’nın kitabını dağıttı.

Topçu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile kitabın hazırlanmasında emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

Kendilerinin torunlarının yüzüne alnı açık, başı dik olarak bakacaklarını belirten Topçu, şunları söyledi:

“Bizler dedelerimize sorardık, ‘Adnan Menderes’i ve iki arkadaşını idam ederken sizler ne yaptınız?’ diye. Onlar başlarını öne eğip hiç bir şey diyemezdi ama şimdi vatandaşlarımız, Başkomutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle uçağa, tanka, topa ve tüfeğe karşı kanıyla destan yazdı. Yarın torunlarımıza şunları diyeceğiz, ‘İşte AA’nın hazırladığı belge. Biz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıktık. 72 düvelin çetelerine karşı kanımızla tıpkı dedelerimizin Çanakkale ve Sakarya’da yaptığı gibi bir destan yazdık.’ AA olarak bunu belgelemişsiniz, çok teşekkür ediyorum.” Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu haber 1220 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi