Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden  PERSONELE TEŞEKKÜR

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden PERSONELE TEŞEKKÜR

Tarih 16 Ağustos 2016, 01:17 Editör PINAR YILMAZ

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde çalışan, PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde çalışan, Demokrasi nöbetlerinde görev alıp çeşitli ikram  dağıtımlarında  bulunan hizmet elamanlarına Genel Sekreter Op.Dr. Mustafa Boyabatlı tarafından  Teşekkür Belgesi    verildi.

            Boyabatlı yaptığı açıklamada, "15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine vatandaşlarımızın başlattığı demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılan tüm personelimize teşekkür ederim" dedi.

Boyabatlı, 15 Temmuz gecesi demokrasiye ve halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı yapılan darbe girişiminin ardından tüm vatandaşlar ve personellerin, demokrasiyi koruma adına milli birlik, beraberlik ve dayanışmanın en iyi şekilde temsil edildiği demokrasi nöbetlerine ve mitinglerine katılarak hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Boyabatlı, konuşmasının devamında şöyle konuştu:

"Personelimizle hem demokrasi nöbeti tutuk, hem de  "çorbada bir tuzumuz olsun" düşüncesiyle demokrasi nöbetçilerine çeşitli ikramlar da bulunduk. 15 Temmuz da kahramanlık gösteren şehitlerimiz ve Gazilerimizin  yaptığı fedakarlığın yanında bizim yaptığımız bu hizmet, denizde bir damladır. Geceleri demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza ikramlarla hizmette bulunup, sabahları da mesaisine gelen ve işlerini aksatmadan yürüten tüm personelimize can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu vesileyle Özellikle, İkramlarımızı halkımıza ulaştırma gayretinde çaba gösteren 14 arkadaşımıza Teşekkür belgesi vererek kendilerini onurlandırdık,  Yüce Rabbimin milletimizi benzer tehlikelerden ve her türlü iç ve dış tehditten korumasını niyaz ediyorum. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi karşısında onurlu bir şekilde mücadele edip şehit düşen vatandaşlarımızı, kamu görevlilerimizi de tekrar rahmetle anıyorum." Dedi.

 

 

 

Bu haber 796 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi