Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vekiller Çalışmaları anlatıyor, vatandaşı dinliyor

Vekiller Çalışmaları anlatıyor, vatandaşı dinliyor

Tarih 24 Ağustos 2016, 00:54 Editör PINAR YILMAZ

Vekiller Çalışmaları anlatıyor, vatandaşı dinliyor

Vekiller Çalışmaları anlatıyor, vatandaşı dinliyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, TBMM´nin tatile girmesi ile birlikte sahaya çıkmaya başladılar. Vekiller dün bazı ilçeleri ziyaret ettiler.

İLÇE ZİYARETLERİ

Partinin Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, beraberlerindeki İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve parti yöneticileri ile birlikte ilçelere çıkarma yaptılar.  İki gün boyunca ilçeleri dolaşacaklarını, Meclis´teki çalışmalar konusunda vatandaşı bilgilendireceklerini, Kırıkkale ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi vereceklerini ve vatandaşlar ile ilçe belediyelerinin de sorun ve taleplerini dinleyeceklerini söyleyen AK Pati Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Meclisimiz tatile girince biz de sahaya çıkmaya başladık. 15 Temmuz gibi büyük bir badireyi atlattık. Milletimizin dirayeti ile bunu geride bıraktık. Şimdi milletimize hem teşekkür etmek, hem gelişmeler konusunda bilgi vermek ayrıca, çalışmalarımızı anlatmak, sorun ve talepleri de dinlemek için milletimizin içindeyiz” dedi.

BRİFİNG ALDILAR

Vekiller iki gün boyunca tüm ilçeleri dolaşacaklar. Dün, Yahşihan ve Bahşılı Karakeçili,Hacılar beldesi ile başlayan ziyaretler gün boyu devam etti. İki gün içinde 8 ilçenin ziyaret edileceği açıklandı.  Yahşihan ilçesinde vekilleri kalabalık bir vatandaş karşıladı. Vekiller, Belediye binasına geçerek burada Belediye Başkanı Ahmet Sungur´dan brifing aldı. Vekiller buradan Bahşılı ilçesine geçti. Burada da onları kalabalık bir topluluk karşıladı. Vekillere Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmalarını ve projelerini anlattı, taleplerini iletti. İlçe de yapılmakta olan asfalt çalışmalarını anlattı.

Bu haber 1048 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi