Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
New Holland dan Tarla Günleri

New Holland dan Tarla Günleri

Tarih 27 Ağustos 2016, 09:13 Editör PINAR YILMAZ

New Holland dan Tarla Günleri

New Holland’dan ‘Tarla Günleri’

 

New Holland Kırıkkale bayisi, ‘New Holland Tarla Günleri’nin 3.’sünü Keskin’de gerçekleştiriyor. Etkinlikte son teknoloji ile üretilmiş, sağlam ve ekonomik traktörler çiftçilerle buluşacak. Etkinlik, 23 Ağustos Salı günü saat 11’de Keskin-Çerikli yolu üzeri Toprak Mahsulleri Ofisi üstünde düzenlenecek.

 

GÖRSEL ŞÖLEN

Kırıkkale’de bulunan New Holland bayisi son sistem traktörlerini çiftçilerle buluşturuyor. 2005 yılından bu yana New Holland’ın Kırıkkale bayiliğini yürüten Hacı İbrahimoğulları, Türk Traktör markalı son teknoloji traktörlerini çiftçilere sunacak. Etkinlik hakkında açıklama yapan New Holland bayi Hacı İbrahimoğulları Şirketi’nin Genel Müdürü Yıldırım Çiçek, “Kırıkkale’de Tarla Günleri’nin 3.’sünü düzenliyoruz. Tüm çiftçilerimizi bu görsel şölene bekliyoruz. Bu etkinlikte 200 dönümlük bir arazide New Holland’ın yerli ve ithal tüm ürün serilerinin performansını göstereceğiz ve bütün çiftçilerimizin bizzat bu ürünleri deneme fırsatı da olacak.” dedi.

 

İHİTYAÇLARINI GÖZLEMLİYORUZ

Hacı İbrahimoğulları şirketi olarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını anlatan Çiçek, memnuniyet anlamında çok hassas davrandıklarını söyledi. Tüm çiftçilerin yanında olduklarını dile getiren Çiçek, “Gerek bayi olarak biz, gerekse Türk Traktör memnuniyet konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Onların ihtiyaçlarını gözlemleyerek, doğru orantılı bir şekilde acil önlemler alıyoruz ve bunları çiftçilerimizin kullanımına sunuyoruz. Ürünlerimiz bu zamana kadar tam not almıştır. Bu bizim için gurur verici” diye konuştu.

 

TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ

New Holland bayisi olarak Türkiye’de hemen hemen her yıl birinciliği kimseye kaptırmadıklarını ifade eden Çiçek, “Hacı İbrahimoğulları şirketi olarak, New Holland bayiliğine 2005 yılında başladık. Hala traktör ve biçerdöver bayiliğini sürdürmekteyiz. O yıldan bu yana biçerdöver de her yıl Türkiye birinciliği elde ettik. Traktörde ise 2009 yılından bu yana Kırıkkale birinciliği alıyoruz. 3S yapıda çalışıyoruz. Satış, servis ve yedek parça. Lider ve öncü kuruluş olmamız bunun bir göstergesidir. 3S yapıda başka traktör bayisi yoktur. Son olarak düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm çiftçilerimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.(kaynak Gazete KALE)

Bu haber 1020 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi