Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kahramana asker vefası

Kahramana asker vefası

Tarih 03 Ekim 2016, 23:11 Editör PINAR YILMAZ

Kahramana asker vefası

Kahramana asker vefası

            Ülkemizin akıl almaz bir şekilde darbe girişimi ile karşı karşıya geldiği 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı içerisinde darbeci hainlere karşı düşünmeden canını feda eden Şehit Ömer Halisdemir’e Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şube Başkanlığı ve üyeleri tarafından bir vefa ve teşekkür gezisi düzenlendi.

            Niğde Bor ilçesine meslektaşlarının mezarına ziyarete hem otobüs ve isteyenlerinde şahsi araçları ile katılan Kırıkkale TEMAD üyeleri yapmış oldukları ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Yoğun ilgi

            Şehit Ömer Halisdemir’in kabri başına varan Kırıkkale Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri kuranı kerim okuyarak dualar ettiler. Kabir başında beraberinde götürdükleri hediyeleri Şehit Astsubayın ailesine sunan TEMAD üyeleri adına bir konuşma yapan ve anı defterine üyelerinin duygularını aktaran Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan:

            “ Biz yaşamının uzunca süresini Türki Silahlı Kuvvetleri içerisinde çeşitli kademe ve görevlerde geçirmiş, Şehit Ömer Halisdemir’in meslektaşlarıyız.  İçimizde Kıbrıs Savaşına bilfiil katılmış üyemiz de var, mesleğinin ilk gününden son gününe kadar bölücü örgüt ile mücadele etmiş üyelerimiz de var. İstisnasız her üyemiz gerek savaşta ve gerekse terör operasyonunda şehit olmaktan asla korkmamıştır. Yani hepimiz şahadeti ister insanlarız. Ancak Ömer Halisdemir gibi bir şahadeti tasavvur dahi edememiştik. İşte bu nedenle bu kahraman şehidimiz bizlerin bir nevi düşünemediği şekilde şahadet şerbetini içmiştir.”

Meslektaşımız herkesin övüncüdür

            “Emin olunuz bu şahadet herkese nasip olmaz. Düne kadar beraber görev yaptığı ancak hain oldukları o gün ortaya çıkanlar tarafından şehit edilen bu meslektaşımızın ailesi olmakta ayrı bir gururdur. Hain girişimde ilk kurşunu sıktıkları evlatlarının şahadeti ile ne kadar övünseler azdır. Zira bizlerde bu kahramanın meslektaşı olmaktan büyük onur duyuyoruz. ” Dedi.

Aileler de katıldı

            Ziyarete TEMAD Kırıkkale şube Başkanlığı ailelerinin de katılması ile ziyaret daha bir anlam kazandı. Şehit Astsubayın kabrinin her gün olduğu gibi ziyaret günü de yoğun ziyaretçi akınına uğradığı görüldü.

Bu haber 1104 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi