Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OKUL SPORLARI START VERDİ

OKUL SPORLARI START VERDİ

Tarih 29 Kasım 2016, 02:05 Editör PINAR YILMAZ

OKUL SPORLARI START VERDİ

OKUL SPORLARI START VERDİ Okul Sporları 2016-2017 müsabakaları Genç Kızlar A Basketbol takımları arasında yapılan müsabakalarla başladı. Okul Sporları, genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde; herkesin, her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceğini, sporun bireylerin bedensel, ruhsal, zihinsel ve sosyal gelişimi üzerinde olumlu etkileri olduğunu, sporu ve spor kültürünün anlatılarak yaşatılması için gerekli alt yapı ve fiziki ortamın hazırlanmasının sağlaması amacıyla düzenlenmektedir. Okul Sporları Açılış müsabakasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural yaptığı açıklamada; 2016 – 2017 Okul Sporları müsabakaları hayırlı olsun. Geçtiğimiz yıllara göre her yıl Okul Sporlarına olan ilgi artmaktadır. İlimizde yapılacak olan müsabakalarda başarılı olan takımlarımız bir üst tura yükselerek guruplarda mücadele edecek ve ilimizi temsil edecekler. Guruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Bu haber 949 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi