Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Terhisine 80 Gün kala şehit oldu

Terhisine 80 Gün kala şehit oldu

Tarih 02 Aralık 2016, 02:39 Editör PINAR YILMAZ

Terhisine 80 Gün kala şehit oldu

Terhisine 80 Gün kala şehit oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör saldırısı sonucu şehit düşen piyade er İsa Nazlım'ın cenazesi, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde toprağa verildi. Şehidin annesi Sultan, babası Ergül, ağabeyleri Sait ve Hasan Nazlım ile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Nazlım, "Selvi boylu kuzum. Hastayım oğlum, beni hastaneye götürsene. Yarım kalan askerliğini ben tamamlarım oğlum " diye ağıt yaktı.


ŞEHİT NAZLIM'IN CENAZESİ, SULAKYURT’UN GÜZELYURT KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ. CENAZE NAMAZINI ŞEHİTİN AĞABEYİ SAİD NAZLIM KILDIRDI

SELVİ BOYLU KUZUM 

Şırnak'taki törenin ardından dün Ankara'ya gönderilen şehit Nazlım'ın (20) naaşı, Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyü camisine getirildi. Şehidin annesi Sultan, babası Ergül, ağabeyleri Sait ve Hasan Nazlım ile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Nazlım, "Selvi boylu kuzum. Hastayım oğlum, beni hastaneye götürsene." diye ağıt yaktı. 

AMCASININ KANINI YERDE KOYMAYACAK

 Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ın taziyelerini sunduğu sırada şehidin ağabeyi Hasan Nazlım, oğlu Ahmet Talha'yı göstererek, "Sayın Valim, bu benim oğlum. Amcasının kanını yerde koymayacak. Onun için yetiştirip eğiteceğim. Yeter ki vatan sağ olsun." dedi. Şehidin tespihini tabutun üzerine koyan ağabey Sait Nazlım, "Kardeşim, bak tespihini getirdim. Benden bunu istemiştin." diyerek gözyaşı döktü. 

 

KILIÇDAROĞLU'NUN GÖNDERDİĞİ ÇELENGİN ÜZERİNDEKİ YAZIYI YIRTTI

 Sağlık ekipleri, fenalık geçiren bazı şehit yakınlarına müdahale etti. Bu arada bir vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelengin üzerindeki yazıyı yırttı. Çelenk, görevlilerce alandan alınıp bir araca konuldu. 

 

TERHİSİNE 81 GÜN KALMIŞTI

Şehidin yakınları için bir ambulans ve sağlık ekibi de evin önünde hazır bekletildi. Ailenin üç erkek çocuğundan en küçüğü olan şehit askerin görevinin bitimine 81 gün kaldığı öğrenildi.  Şehidin naaşı, ağabeyi Sait Nazlım'ın kıldırdığı cenaze namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

 

SON GÖREVİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

 Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları, Kırıkkale Valisi Mehmet Haktankaçmaz, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, emniyet mensupları, askeri ve mülki erkan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi , CHP il Başkanı ve Yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Bu haber 957 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi