Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DEK Öğretmenlerine Eğitim Semineri

DEK Öğretmenlerine Eğitim Semineri

Tarih 02 Aralık 2016, 03:09 Editör PINAR YILMAZ

DEK Öğretmenlerine Eğitim Semineri

DEK Öğretmenlerine Eğitim Semineri

Dek Koleji kurucuları, idarecileri ve öğretmenleri Kırşehir’de bulunan Ramada Resort Otelde eğitim semineri düzenlediler. Seminerde ayrıca geçtiğimiz günlerde kutlanan öğretmenler günü içinde küçük çaplı kutlama düzenlendi.

VERİMLİ GEÇTİ

Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulu öğretmenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminerde bu sürece kadar olan eğitim faaliyetleri değerlendirildi ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler konuşuldu. Seminer sonrası konuşma yapan Kurucu Temsilcisi Taki Kaplan  “Bugün itibariyle lise bölümünde 420 ilköğretim bölümünde ise 450 öğrencimiz bulunmaktadır. Bu değerin oluşmasında emeği geçen tüm kurucu, idareci ve öğretmen arkadaşlara yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Bu seminer bugüne kadar olan süreci değerlendirmek ve ileriye yönelik planlamaları yaparken bunları dikkate almak adına oldukça verimli geçmiştir” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Kaplan konuşmasının devamında “Bugüne ulaşmamızda desteklerini aldığımız ismini sayamayacağım birçok dostumuz olmuştur .Bu vesileyle hepsine teşekkür ediyor ve öğretmenler gününüzü kutluoyrum. Ayrıca her yeni atılımımızda bizlere destek olan , bilgi ve tecrübesiyle hep yanımızda olan Mehmet Genç’i buraya davet ediyorum dedi.  Davet üzerine sahneye gelen Mehmet Genç : “ Dek Koleji yönetimi ve öğretmenleriyle olan dostluğum ve mesai arkadaşlığım çok eskiye dayanmaktadır. Bu dönem aramıza katılmış olan yeni öğretmen arkadaşlarımızla da iyi ilişkiler kurduk ve dinamik bir çalışma sistemimiz var. Bu sistem tüm idareci ve öğretmenlerin ortak eseridir .Buradan tüm mesai arkadaşlarıma verdikleri destekten dolayı teşekkür eder öğretmenler günlerini kutlarım” diyerek konuşmasını tamamladı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Seminer çalışmasının sonunda ses sanatçısı Süleyman Demirhan ve Müzik Öğretmeni Emrihan Çanga’nın hazırladığı eğlence programıyla tüm öğretmenler ve idareciler doyasıya eğlendi. Geç saatlere kadar süren eğlencenin ardından öğretmenler bu güzel  gecenin  anısına hep beraber fotoğraf çektirdi.( AKLE HBR )

Bu haber 858 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi