Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İÇİMİZ ACIYOR CANIMIZ YANIYOR

İÇİMİZ ACIYOR CANIMIZ YANIYOR

Tarih 02 Aralık 2016, 20:05 Editör PINAR YILMAZ

İÇİMİZ ACIYOR CANIMIZ YANIYOR

İÇİMİZ ACIYOR CANIMIZ YANIYOR
Hakkari´nin Çukurca ilçesi Güven dağı bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan P. Sözleşmeli Er Özgür Mutlu´nun (23) Kırıkkale´deki baba ocağına ateş düştü. 

BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Hakkâri´nin Kuzey Irak´a sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesi Güven Dağı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Özgür Mutlu´nun baba ocağına ateş düştü. Kurtuluş Mahallesi´ndeki evlerinde oğullarının şehadet haberini alan baba Güngör ve anne Hatice yakınları ile komşuları teskin etmeye çalıştı. 

ŞEHİDİMİZİ BUGÜN UĞURLAYACAĞIZ

Acı haberin ardından Şehit Mutlu´nun yakınları baba ocağına akın ederken, şehit evine ve çevresine Türk bayrakları asıldı. Şehidimiz Özgür Mutlu bugün öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

3 ASKER ŞEHİT OLDU

Dün sabah saatlerinde operasyonda olan askerler bir grup PKK´lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Çatışma sonrası bölgede savaş uçaklarının desteğiyle sürdürülen operasyonda 7 teröristin öldürüldüğü, 9 teröristin de ağır yaralandığı belirtildi.(kaynak : MANŞET GZT)


Bu haber 786 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi