Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYESİ, AK PARTİYE GEÇİŞ YAPTI.

BAHŞILI DA SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYESİ, AK PARTİYE GEÇİŞ YAPTI.

Tarih 09 Ocak 2017, 01:33 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYESİ, AK PARTİYE GEÇİŞ YAPTI.

BAHŞILI DA SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYESİ, AK PARTİYE GEÇİŞ YAPTI.

Bugün yapılan seri programlarda SP den Belediye meclis üyesi adaylarından bir  meclis üyesi AK Partiye geçiş yaptı.

AK Parti Ocak ayı danışma meclisi toplantısında program sonunda süpriz olarak Bahşılı AK Parti ve Belediye meclis üyeliğine geçiş yapılacak anonsu yapıldı.

 sahneye davet edilen, Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ile Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve AK Parti ye ve Belediye meclis üyeliğine geçen Nuri Akkoç alkışlarla gelirken rozet takmak üzere Mv.Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçey davet edildi.İl Başkanı Akçay AK Parti rozetini takarak resmen AK partiye geçiş yaptığını ilan etti.

 

Programın devamı bununlada kalmadı Bahşılı AK Parti ilçe teşkilatında düzenlenen programda kartılım halka ilan edildi.

Programda Belediye başkanı  Uyar,Belediye Meslis üyesi Nuri Akkoç u tebrik ederek yuvana goş geldin,bundan sonra artık hep birlikte diğer Altı meclis üyelerimizle birlik olup Bahşılı nın gelişmesi için hayırlı hizmetler yapacağız.

Zaten senin seçimden sonra bizimle her toplantılarımızda bizi desteklediğini görüyor ve takdir ediyorduk.Ülkemize ve İlçemize hayırlı olsun.Diğer meclis üyelerimizlede görüştük onlardan da yakın zamanda katılım bekliyoruz.AK Partimiz son yılların en iyi ufku geniş Dünya Lideri yetiştirmiş bir parti.zor bir süreçten geçiyoruz,inşallah bu günleri atlattığımızda ülkemiz daha güçlü olacak.

Allah Büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ı korusun,başımızdan eksik etmesin.Birlik beraberliğimizi kimse bozamadı,bizde meclis üyelerimizle,ilçe teşkilatımızla,kadın kollarımızla,gençlerimizle,büyüklerimizle bunu sağladıkki Nuri kardeşimiz bugün bize katılıyor.Burda en önemli şey insan,insanların birlik içerisinde olması,ayrımcılığın olmaması,ilçe teşkilatına ve Belediyesine sahip çıkıp her seferinde yanında olması çok önemlidir.Allah çok şükür üç yıldır biz bunu başardık ,başarmayada devam edeceğiz. dedi.


SP geçen Nuri Akkoç ise, benim için gelen büyüklerime herkese teşekkür ederim.bugüne kadar saadet partisi ile devam ettik.zaten aralarında bir fark yok ikiside din partisi.partiyi bölmenin ayırt etmenin gereği yok.bugün ülkemizin  içine girdiği bir kaos var,dost belli değil düşman belli değil.düşman belli olsa hepimiz elimize silah alıp cepheye gideceğiz.cephe yok düşman yok,onun için Ak Partinin düşmesi demek türkiye nin zararı demek.Bu uğurda elimizde ne geliyorsa maddi manevi yapmamız lazım.

ben düşündüm,sağolsun başkanım dan hiç mualefetliğini ,hiç bir sıkıntısını görmedim.bizde ona göstermedik,her zaman saygı gösterdik tavsiyelerde bulunduk.köyümüze faydasıda oldu,bahşılı daki hemşerilerimizi destekledi.

ayrı olmanın bir anlamının olmadığını düşündüm ve kara verdim Ak Partiye geçiş yaptım bundan sonrada Ak Partinin en büyük destekçisiyim,öncedende destekliyordum,bundan sonrada destekleyeceğim,geçiş yaptığımdan hem memnunum hemde onurluyum,yüzüm neyse kalbimde odur herkese teşekkür ederim.

Allah Ak Partiye güç kuvvet versin.dedi.(Editör AY)

Bu haber 1105 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi