Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BÜYÜKLERDE ÇOCUK OLUR

BÜYÜKLERDE ÇOCUK OLUR

Tarih 10 Ocak 2017, 02:49 Editör PINAR YILMAZ

2016 giderken öyle bir karla uğurlandıki sorma gitsin.

BÜYÜKLERDE ÇOCUK OLUR

2016 giderken öyle bir karla uğurlandıki sorma gitsin.

2017 ocak ayı daha birinci haftasında beş gün üst üste kar yağıp ve don olayı olunca tv ler sürekli kar gösterince, okullar tatil olup çocuklara kardan adam yapma ve kızak kayma günü doğunca babalar onları korumaya gitmezmi elbette gidecek,seyrederken çocukları kaydırırken birde bakmışlar kendileride karda kaymaya başlamışlar tamamı ile tesadüfmü,yoksa içlerinde kalan temiz,saf çocuklukları mı canlandı bilinmez ,ama bahşılı 3.etap toki babaları diğer toki babalarını kızak kaymaya davet ediyorlar,çünkü çok güzel olduğunu düşünüyorlar.

 

Bir Örnek Baba ise Cemil Baba çocuklar kayarda biz kayamayızmı deyip bloklardaki Babaları ayartınca işler değişir.çok eğlendik.hem çucuklarımızı kaydırdık hemde bizler çocukluğumuzu yaşadık,zaten diğer Babalarda böyle bir kıvılcım bekliyorlarmış Ne olacak sürekli savaş, patlama, Ülkemizi bölme hesaplarını yapan hainleri seyrede seyrede içimiz daralmıştı,epey bir stres attık.dedi.

Bu haber 1147 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi