Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kutlu Yürüyüşe Devam

Kutlu Yürüyüşe Devam

Tarih 21 Ocak 2017, 01:20 Editör PINAR YILMAZ

Kutlu Yürüyüşe Devam

Kutlu Yürüyüşe Devam

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Anayasa teklifi için ikinci tur oylamaları başlarken AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il merkez ilçe ve tüm teşkilat ile önümüzdeki aylarda yapılacak olan ve anayasa değişikliği paketini içeren referandumun Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir önem taşıdığını belirterek, Kırıkkale teşkilatlarının referanduma hazır olduğunu vurguladı.

 

TÜM TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR

Birinci tur oylamaları geçtiğimiz hafta tamamlanan önümüzdeki aylarda da referanduma götürülmesi planlanan anayasa değişiklik paketinin ikinci tur oylamaları Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmeye başlanırken AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum için il teşkilatının, merkez ilçe ve mahalle teşkilatlarının, ilçe teşkilatlarının ve sandık kurullarının hazır olduğunu dile getirdi. Teşkilat olarak sürekli hareket halinde seçime hazır olduklarını ifade eden Akçay, “ Teşkilatımızın her kademesi ile referanduma hazırız. Merkezde mahalle teşkilatlarımız ve sandık kurullarımızla, ilçe merkezlerinde ilçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatları ve sandık kurullarımızla, köylerimizde de köy teşkilatlarımızla ve en önemlisi Seçim Koordinasyon Merkezimizle referandumdan alnımızın akıyla çıkacağız. Ülkemiz bu referandumdan güçlü bir şekilde çıkacaktır” dedi.

 

HİZMET DEVAM EDECEK

AK Parti'nin bir dava partisi olduğunun ve gücünü milletten aldığının altını çizen Akçay, "Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk ve O'nun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektiriyor. Onun için bize durmak yakışmaz, çalışmak yakışır. Bizler seçilmiş insanlarız, görevlerimizin hakkını vermek zorundayız. AK Parti'nin en büyük gücü gönüllü olarak gece gündüz demeden çalışan değerli arkadaşlarımızın ve milletimizin desteğiyle bugünlere geldik. 15 yıldır ülkemiz ve milletimiz için hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ÜLKEMİZİN DAVA ADAMLARINA İHTİYACI VAR

Türkiye'nin dava adamlarına ihtiyacı olduğunu kaydeden Akçay, “Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki; aslı olan davadır. Dava büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, sanımızın, unvanlarımızın, mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Dahası, davası olmak, çoğu zaman bir şeylere sahip olmaktan ziyade, bir şeylerden feragat etmeyi gerektirir. Büyük davalar büyük adamlarla yürür. Büyük davalar, fedakâr ruhlu, ahlaklı, erdemli insanların omuzlarında kemale ulaşır. AK Partili insan, her şeyden önce bir hizmet insanıdır. İhtiyaç sahibi herkese gücü yettiğince yardımcı olur. Mazlumu korumayı, zalimin zulmüne mani olmayı, herkese hayırlı öğütte bulunmayı bir insanlık görevi bilir ve gereğince hareket ederek bu doğrultuda hizmet eder." diye konuştu.

 

BİZE ÇALIŞMAK YAKIŞIR

Akçay yaptığı açıklamada, "Şunu herkes bilmelidir ki; AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme partisidir. Geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla teşkilatımızın her kademesinde arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için tüm gayreti gösteriyoruz. Teşkilatlarda uyum esastır, uyum olmayan teşkilatlarda her türlü sorunu yaşarız. Kırıkkale teşkilatı olarak koyduğumuz hedeflere, yakaladığımız bu uyum ile ulaşacağımıza inanıyorum. Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk ve O'nun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektiriyor. Onun için bize durmak yakışmaz, çalışmak yakışır”

 

AŞK VE HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM

Akçay, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın dediği gibi; devam ettiğimiz bu kutlu yürüyüşte milletimizden bir dakika bile ayrı gayrı düşmeden ilerliyoruz. Bizim en temel dayanağımız, milletimize olan inancımız ve güvencimiz oldu. Hamdolsun ki bu yüce gönüllü millet de bu ülke için kurduğumuz hayallere ortak oldu ve bizi daima canı gönülden destekledi. Her zaman, her şartta karamsarlığa, umutsuzluğa zerre kadar prim vermeden, aşkla, heyecanla yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Çünkü biz bu topraklarda asırlar boyu hüküm süren bir milletin temsilcileriyiz." ifadelerini kullandı.(KALE HBR)

Bu haber 838 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi