Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı ilçe milli eğitim müdürlüğü karne töreni

Bahşılı ilçe milli eğitim müdürlüğü karne töreni

Tarih 21 Ocak 2017, 14:41 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı ilçe milli eğitim müdürlüğü karne töreni düzenledi

Bahşılı ilçe milli eğitim müdürlüğü karne töreni düzenledi

Bahşılı İlçe milli eğitim müdürlüğü Karne törenini Yeni açılan iki okula hayat veren Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu ve İmamhatip Ortaokulunda yapıldı.

Yeni binada düzenlenen törene İlçe Milli eğitim müdürü Muhammed Bahadır Dülger,İlçe milli eğitim şube müdürü Ercan Doğan,Okul müdürleri Metin Uslu ve Ünal Şimşek katıldı.


İlk tören İmamhatip ortaokulunda düzenlendi.Burada öğrencilere Karne dağıtımı yapılmadan önce Konuşan Milli eğitim müdürü M.Bahadır Dülger şunları söyledi.

-Dülger,’Zor bir eğitim dönemi geçirdiniz.şimdi güzel bir tatili hakettiniz.Ttailde bol bol dinlenin,daha sonra vatana millete faydalı olmak için çalışmaya devam ediniz.biliyorsunuz 15 temmuz gibi vatan hainlerinin darbe yapmaya kalkışması sonucu zor bir dönemden geçtik.ama sizler ülkemizin geleceğisiniz bütün bu olanlardan ders çıkartıp dört elle eğitiminize önem verip hedefe ulaşmalısınız.Şimdi günü iyi değerlendirip bol bol dinlenin.dedi.

İmamhatip Ortaokulu müdürü Ünal Şimşek te yaptığı kısa konuşmada,değerli müdürlerim,kıymetli öğrenciler,Zaman su gibi akıp geçiyor.Ömrümüzün nice yılları,saniye gibi geçmiş.iki saniye sonrası için garantimiz olmayan bir hayatın kalanına hayırlar olsun.Güzel geçsin har anınız,asra bedel günleriniz olsun.Vatanımız varolsun diyerek konuşmasını şöyle tamamladı,okulumuzun eksiklerini tamamladık,Okulumuzun perdelerinin alımında destek olan Belediye Başkanımız İbrahim Uyar a çok teşekkür ederiz.dedi.

 

 

Daha sonra dereceye giren öğrencilere Milli eğitim müdürü ve şube müdürü tarafından çeşitli hediyelerin yanında, İl müftülüğü ve bazı vatandaşların desteği ile gelen Kuaran-ı kerimler Okul öğrencilerinin başarı ile derslerindeki başarıda Kuran-ı kerim e geçtikleri için eğitim çalışmalarına destek için hediye edildi.

Milli Eğitim müdürünün karne töreni Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulunda devam etti.

Buradaki töremde ise,Milli eğitim müdürü M.Bahadır Dünger de öğrencilere başarılar dileyerek karnelerini dağıttı.

Okul Müdürü Metin Uslu da öğrencilere hayırlı ve sağlıklı tatiller dilerken bol bol dinlenin gelin maratonun ikinci ve zorlu kısmı sizi bekliyor dedi.

 

Bu haber 1448 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi