Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gerçeği aratmayan tatbikat

Gerçeği aratmayan tatbikat

Tarih 23 Ocak 2017, 12:46 Editör PINAR YILMAZ

Gerçeği aratmayan tatbikat

Gerçeği aratmayan tatbikat

Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü personeli ile ortak bir çalışma yapılarak Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, MKE İtfaiyesi ve tüm ilçe itfaiyesindeki görevli personellerle bir araya geldi. Ekipler çeşitli konularda tatbikat yaparak, sürekli göreve hazır olduklarını gösterdiler. 

4 GÜNLÜK EĞİTİM

İtfaiye personellerine temel yangın eğitimi, yangından kurtarma, trafik kazalarına müdahale, iş sağlığı ve güvenliği eğitim ve tatbikat düzenlendi. 4 günlük eğitimde gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirilerek personel bilgilendirildi. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Aslan bir açıklamada bulundu. 

İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ

Aslan yaptığı konuşmada “Bizler itfaiye personeli olarak ekip çalışmamız ile can ve mal kurtarıp, tehlikelere karşı emniyet almaktayız. Yaptığımız iş gereği bir çok tehlikeyle karşı göğüs germekteyiz. Yeri geldiğinde canımızı tehlikeye atarak, hayat kurtarmakta ve işimizi severek yapmaktayız” 

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Aslan “Yapmış olduğumuz bu eğitim ve tatbikatlar ile teşkilatımızı güçlendirmek il ve ilçede tüm itfaiyecilerimizi kaynaştırmaktır. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak, Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesine verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

BAŞARILI GEÇTİ

İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında verilen eğitimlerin yanı sıra tatbikatlar da gerçekleştirildi. Maket ev ve bir araç yakılarak itfaiye ekiplerimiz müdahale etti. Tatbikatlar başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.(KALE HBR)

Bu haber 775 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi