Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı  Şehit Yusuf Alsancak  ortaokulların gönderdiği oyuncaklar hedefine ulaştı

Bahşılı Şehit Yusuf Alsancak ortaokulların gönderdiği oyuncaklar hedefine ulaştı

Tarih 11 Şubat 2017, 13:14 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da yeni Şehit Yusuf Alsancak okulundaki iki ortaokulun gönderdiği oyuncaklar hedefine ulaştı

Bahşılı da yeni Şehit Yusuf Alsancak okulundaki iki ortaokulun gönderdiği oyuncaklar hedefine ulaştı

Bahşılı da iki ortaokulun ortaklaşa organize ettiği ve Şehit Yusuf Alsancak Ortaokul binasında Şehit ismiyle imamhatip ve Ş.y.Alsancak okul öğretmenleri Semanur Aaltın ve Samiye Önder in öğrenci ve Aileleri yönlendirmesi ile bir ay içerisinde yapılan Okul Müdürlkeri Metin Uslu ve Ünal Şimşek in destekleri ile yüzlerce oyuncakların yapılarak kolilere konarak hem Ağrı daki okula hemde Losev e gönderilen oyuncaklardan güzel haberler geldi.diyen Hocahanımlar o öğrencilerin öğretmenin yüzlerindeki tatlı tebessümleri fotoğraflarda görünce çok mutlu olduk,Merakla beklenen Sahibini arayan oyuncaklar projesinin hedefine ulaştığını görmek bizi çok mutlu etti diyerek bu tür sosyal etkinliklerimizin devam edeceğini şimdiden duyurabiliriz dediler.


Bahşılı da okul müdürleri Metin Uslu,Ünal Şimşek in takip ettiği Semanur Altın ve Samiye Önder hocahanımların uyguladığı bütün okul öğrencilerinin ve Ailelerinde destek verdiği ‘Sahibini arayan oyuncaklar’tamamlanarak koliler halinde Ağrı 'nın Hamur ilçesi Tükenmez İlkokulu öğrencilerine ulaştığı oradaki öğrencilerin ve öğretmenleri Fatma Kara nın gönderdiği fotoğrafların çok anlamlı olduğunu ifade ettiler.


Okul müdürlerinin ortaklaşa açıkladığı bildiride okul öğrenci ve Ailelerin büyük özveri ile verdikleri destek gerçekten takdire şayan bir çalışma olmuştur.Öğrencilerimizin başarısını kutluyoruz.Ayrıca öğretmenlerimiz Sema Nur Altın ve Samiye Önder hocahanımlara çok teşekkür ederiz.

Ağrı Hamur ilçesinde Tükenmez ilkokul öğretmeni Fatma Kara hocamıza öğrencilerin mutluluğunu çektiği fotoğraflarla bizlerle paylaşması hepimizi mutlu etmiştir.emeği geçen herkesi kutluyoruz.diyerek bu tür sosyal projelerin devam edeceğini belirttiler.

Editör AY-HA

Bu haber 2302 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi