Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CHP nin dışında Hayır oyu verenler haindir

CHP nin dışında Hayır oyu verenler haindir

Tarih 20 Şubat 2017, 01:14 Editör PINAR YILMAZ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR CHP NİN DIŞINDA HAYIR OYU VERENLERİN ABDULLAH ÖCALAN, MURAT KARAYILAN, CEMİL BAYIK VE FETULLAH GÜLEN LE AYNIDIR

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR CHP´NİN DIŞINDA HAYIR OYU VERENLERİN ABDULLAH ÖCALAN, MURAT KARAYILAN, CEMİL BAYIK VE FETULLAH GÜLEN´LE AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

CHP´nin dışında “Hayır” oyu verenler haindir

AKP Milletvekili Mehmet Demir, referandumda CHP dışında hayır oyu verenlere, ‘hain´ imasında bulundu. Kandil´in, Pensilvanya´nın, İmralı´nın referandumda ‘Hayır´ diyeceğini belirten Demir, hayır veren hainlerin, “Hayır”ı destekleyen siyasilerin resminin billboard yapılarak sokaklara asılacağını söyledi.

RESİMLERİNİ BILLBOARDLARA ASACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, partisinin il binasında referandumla ilgili açıklamalarda bulundu. Referandum sürecinde ‘Hayır´ oyunu teşvik eden terör örgüt liderleriyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun resminin billboard yapılarak sokaklara asılacağını belirten Demir, bu konuda İl Başkanı Mürsel Akçay´a talimat verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu terör örgütü liderleriyle aynı görüşte yer aldığını ima eden Demir, daha sonra CHP dışında hayır oyu verecekleri de hain ilan etti.

BUNLAR TÜRKİYE´NİN BÜYÜMESİNİ İSTEMİYOR

Türkiye´nin büyümesini istemeyen ‘Murat Karayılan, Cemil Bayık, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen´in ‘Hayır´ oyu verecek ‘hainler´ olarak açıklayan Demir, ‘Biz evet oyu verenlerle gurur duyuyoruz, Sende seninle beraber hayır diyenlerle gurur duy” dedi. Yeni anayasayla Cumhurbaşkanı´nın halka hesap vereceğini belirten Demir, yeni sistemle sorumsuz Cumhurbaşkanı´ndan, sorumlu bir Cumhurbaşkanı haline geleceğini ifade etti.

ŞEHİTLER KONUSUNDA DİLİ SÜRÇTÜ

Demir açıklamasının devamında, “15 Temmuz´u kana bulayan adam, 244 şehit verdiren adam, 2 bin 200 tane insanı yaralanmasına neden olan adam, meclisi bombalayan adam, külliyeyi bombalayan adam, referanduma hayır diyorsa, Ben evet dersem, bugüne kadar bu ülke için canını veren bütün şehitlerin kemikleri sızlar. Mesele koltuk meselesi değil, ülke meselesidir. Bu değişiklik ülkemize güç katacak, tek başlılık olacağını düşünüyorum” dedi.(PUSULA GZT)



Bu haber 818 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi