Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CHP li mv.Demir den,AKP li mv.Demir e cevap

CHP li mv.Demir den,AKP li mv.Demir e cevap

Tarih 21 Şubat 2017, 00:55 Editör PINAR YILMAZ

CHP Muğla Milletvekili Dr. Nurettin Demir, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir i geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

CHP´Lİ DEMİR, AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR´İN HAİN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Mehmet Demir kendine baksın

CHP Muğla Milletvekili Dr. Nurettin Demir, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir´i geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Mehmet Demir´in yakınlarından soruşturma geçiren kişilerin olduğunu belirten Demir, “Genel Başkanımızın posterini terör örgütü lideriyle asmak isteyenler, önce kendilerine baksınlar” dedi.

FETÖ SORUŞTURMASINDA İSMİ GEÇTİ  

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, AKP Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in “CHP dışında Hayır oyu verenler haindir açıklaması ve ‘ Hayır oyu veren, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör örgütü liderlerinin posterlerini asacağız açıklamasına sert tepki gösterdi. Mehmet Demir´in açıklamalarını mesnetsiz olduğunu ve herkesin geçmişine bakması gerektiğini belirten Demir, FETO soruşturması kapsamında Mehmet Demir´in yakınlarının da isminin geçtiğini söyledi.

“HAYIR” OYU VERENLER HAİN OLMAMALI

Demir açıklamasında, “Mehmet Demir´in yakınlarından da ‘Hayır´ oyu verecek kişiler olabilir. O zaman onlarda mı hain olarak topluma lanse edilecek. Bu zamana kadar AK Parti´ye oy verenler, bugün hayır oyu verse hain damgası mı yiyecek. Şimdi FETO davasında, Demir´in de yakınlarından gözaltına alınanlar oldu. Bunu biz iyi biliyoruz, ne yapalım şimdi Mehmet Demir´in yakınlarından gözaltına alınan kişileri siyaset malzemesi mi yapalım” dedi.

HAİN DİYEREK MİLLETİ BÖLÜYORLAR

Demir´in iyi bir siyasetçi olduğunu söyleyen CHP´li Demir “Kendisi iyi bir siyasetçi, ben ona bu sözleri yakıştıramadım. Genel Başkanımızın resimlerinin, terör örgütü liderleriyle yan yana gelmesini kabul edemeyiz. Benim soy ismim de Demir, ben kendisine bu söylemleri yakıştıramadım. Hain diyerek milleti bölüyorlar, ayrıştırıyorlar. Bu tür bölücü siyaset onların siyaseti, bu konuda 15 yıldır çok tecrübeliler. Mesnetsiz ve yersiz bir açıklamayı doğru bulmuyorum. Biz uzlaştırıcı bir siyaset anlayışını benimsiyoruz. Kimseyi ayrıştırmıyoruz ve ayrıştıranları da doğru bulmuyoruz” dedi.(pusula gz)

Bu haber 795 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi