Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Ş. V. P Anaokulu eğitim kadrosu kadınlar gününü kutladı

Kızılırmak Ş. V. P Anaokulu eğitim kadrosu kadınlar gününü kutladı

Tarih 10 Mart 2017, 01:40 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu eğitim kadrosu müdür Şengül Dağan ın sevgisi altında toplanarak günlerini kutladı.

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu eğitim kadrosu müdür Şengül Dağan ın sevgisi altında toplanarak günlerini kutladı.

Kırıkkale nin kaliteli eğitim öncülerinden Kızılırmak Ş.V.P Anaokulunde görev yapan,İdareci,öğretmen,sözleşmeli öğretmen,folklor öğretmeni nin de katıldığı birliktelikte kendilerinin Dünya kadınlar gününü kutlaması çok anlamlı bir hareketti doğrusu.


Okul müdürü Şengül Doğan,beni kırmayıp bu beraberliğimize ortak olan öğretmenlerime,idarecilerime çok teşekkür ederim.Yaşpastamızı ortak keserek her günümüz böyle tatlı geçsin diyorum ve Atatürk ilke ve inkilaplarının öğretildiği eğitim yuvamızda Mustafa Kemal’in ‘Kadınlarını okutmayan milletler yıkılmaya mahkumdur’sözlerini benimseyerek bu günümüzü kutlayalım istedim.katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.diyerek mutluluğunu dile getirdi.


Bu haber 1442 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi