Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Mv.Öztürk Bahşılı da esnafları ziyaret etti.

Mv.Öztürk Bahşılı da esnafları ziyaret etti.

Tarih 18 Mart 2017, 03:26 Editör PINAR YILMAZ

Mv.Öztürk Bahşılı da esnaflardan destek istedi

Mv.Öztürk Bahşılı da esnaflardan destek istedi
Bahşılı da Mv.Öztürk Kırıkkale İl teşkilatı,Gençlik kolları,Bahşılı İlçe Teşkilatı,Bahşılı Kadın kolları esnafları ziyaret ederek EVET için destek istediler.


Bahşılı Cuma dan sonra düzenlenen programda Mv.Abdullah Öztürk ve Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar EVET yazılı seçim aracı ile Belediye binası önünde poz verirken İlçedeki Esnafları gezerek hem hasbihal ettiler,hemde ülkemizin durumlarını biliyorsunuz onun için,istikrar için,Gelişmiş Türkiye için,Güçlü Türkiye için Evet demenizi bekliyoruz.


Bahşılı bizi her zaman yüksek oy oranı ile sevindirmiştir,şimdide öyle olacağına inanıyoruz.diyen Mv.Öztürk Bahçelinin Dik duruşu,Devletin bekası için desteklemesi verdiği sözde durması çok önemlidir,Tarih bu günlerin ne kadar doğru olduğunu yazacak unutmayacak demiştir.


Esnaf ziyaretlerinden sonra AK Parti ilçe teşkilatına da uğrayan Mv.Öztürk Kadın Kolları başkanı Fatma Özbek tarafından karşılandı.Bir mütted burada halkın istek ve arzularını dinleyen vekil daha sonra ilçe den ayrıldı.

(HABERCİ71 HA.AY)

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi