Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP liler Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa da  buluştu

MHP liler Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa da buluştu

Tarih 21 Mart 2017, 11:52 Editör PINAR YILMAZ

MHP liler Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa da buluştu

 

MHP’liler “Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa’da’’ buluştu

Türklüğün Bekası İçin EVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından İl Kültür Merkezi’nde ‘Siyasi Gelişmeler ve Yeni Anayasa’ adlı konferans düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Türklüğün Bekası İçin herkesi EVET’e çağrıyorum’’dedi.

 

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOKTUR

İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen salon toplantısına MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer konuşmacı olarak katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasına ilişkin, "Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Anayasa değişikliği hazırlıkları, MHP'nin hassasiyetleri gözetilerek yapılmıştır" diye konuştu.

 

LÜKSÜMÜZ BULUNMUYOR

Hiç kimsenin, ülkenin kaderini kısır siyasi çekişmelere feda etme lüksünün bulunmadığını vurgulayan Baloğlu, "Anayasa değişikliği, kamuoyuna yanlış ve çarpıtılarak sunulmaktadır. Bu rejim değişikliği değil, bu hükümet sistemi düzenlemesidir. 18 maddenin hiçbir yerinde rejim değişikliği yoktur. Anayasa değişikliği hazırlıkları, MHP'nin hassasiyetleri gözetilerek yapılmıştır. İlla bir değişiklikten bahsedeceksek, bu meclis hükümet sisteminden cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiştir. Bunu, rejim değişikliği yapıldığı şeklinde sunmak, bilgisizlik değilse çarpıtmadır" diye konuştu.

(KALE HB)

 

Bu haber 668 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi