Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale İşkur da Kura Heyecanı yaşandı

Kırıkkale İşkur da Kura Heyecanı yaşandı

Tarih 23 Mart 2017, 00:54 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale İşkur da Kura Heyecanı yaşandı

Kırıkkale İşkur’da Kura Heyecanı yaşandı 

1200 Kişiye İş Kapısı

İş Kur’da kura heyecanı yaşandı. İş Kur İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 1200 kişi iş sahibi oldu. Kırıkkale’de il ilçe ve belediyeleri ile kamu kurumlarının katıldığı programa yaklaşık 4400 kişi müracaat etti. Belediye ve kurumlarda geçici olarak istihdam edilecek 1200 kişi kura ile belirlendi. Kura çekimi Kırıkkale İl Müftülüğü konferans salonunda noter tarafından yapıldı. 

GÖREV YAPACAK

Kura ile belirlenen 1200 kişi il, ilçe ve belde belediyelerinde, milli eğitim müdürlüğü ve kamu kurumlarında “Ağaçlandırma, Çevre Düzenlemesi, Altyapı Çalışmaları, Temizlik” gibi hizmet alanlarında görev yapacak. Çalışanlara asgari ücret ödenecek ve SGK primleri yatırılacak. İşçilerin ücretleri ve SGK primleri İŞKUR tarafından finanse edilecek. Kurumlar tarafından işçilere ücret ödenmeyecek. 

KURA İLE BELİRLENDİ

Kırıkkale İşkur İl Müdürü Arif Ay  yaptığı açıklamada Yönetmeliğe göre katılımcıların yüzde yirmisinin dezavantajlı gruptaki kişilerden belirlendiğini kalan yüzde seksenlik kontenjanın ise kura ile belirlendiğini açıkladı. “Çelebi 40, Yahşihan Belediyesi 85, Sulakyurt 40, Bahşılı 60, Delice 50, Keskin 80, Hacılar 40, Çerikli 40, Balışeyh 40, Karakeçili 40, İl özel idare 85, Orman 40, İl sağlık 20, Belediye-150+150=30 Müftülük 160 kişi istihdam edilecek.’’dedi.(KALE HB)

Bu haber 1176 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi