Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başbakan Yıldırım dan gençlere mektup geldi

Başbakan Yıldırım dan gençlere mektup geldi

Tarih 23 Mart 2017, 00:59 Editör PINAR YILMAZ

Başbakan Yıldırım dan gençlere mektup geldi

Başbakan Yıldırım´dan gençlere mektup geldi  

Başbakan Binali Yıldırım Kırıkkale´de 18-30 yaş gence elden teslim edilmek üzere 16 Nisan halk oylamasının anlatıldığı bir mektup kaleme aldı. Yıldırım mektupta, seçilme yaşının 18´e indirilmesiyle gençlerin artık ülke sorunlarına seyirci kalmayacağını, bizzat sorumluluk üstleneceğini bildirdi.

TÜM GENÇLERİN ADRESİNE TESLİM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları üyelerine hitaben yazdığı mektubun ardından bu kez Türkiye genelindeki 14 milyon 700 bin gence yönelik anayasa değişikliğinin amacının ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getireceği yeniliklerin detaylı bir şekilde anlatıldığı bir mektup kaleme aldı. Kırıkkale´ye de ulaşan mektuplar Ak Parti Gençlik Kolları tarafından adreslere teslim ediliyor.

BAŞBAKANDAN İSME ÖZEL MEKTUP

Kırıkkale AK Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından kapı kapı dolaştırılarak elden teslim edilmeye başlanan "isme özel" mektuplar gençlere ulaştırılıyor. Mektupların elden tek tek Kırıkkale merkez ve ilçelerde adreslere ulaştırdıklarını belirten Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven , “Başbakanımızın göndermiş olduğu mektupta gençlere olan güvenden, seçme yaşında olduğu gibi seçilme yaşının da 25´ten 18´e indirilmesinden, istikrarın korunması için mücadele edilmesi gerektiğinden ve 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi´nden bahsediliyor” dedi. Mektup dağıtımının yanı sıra Kırıkkale merkez dâhil ilçeler köylerde “EVET gazetesi” dağıttıklarını belirtti.(PUSULA HB)


Bu haber 702 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi