Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yaşlılar Milletimizin Belleğidir

Yaşlılar Milletimizin Belleğidir

Tarih 24 Mart 2017, 02:07 Editör PINAR YILMAZ

Yaşlılar Milletimizin Belleğidir

Yaşlılar Milletimizin Belleğidir

Yaşlılar Milletimizin Belleğidir

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Yönetim Kurulu, Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarla bir araya geldi. Enar  otelde düzenlenen programda konuşan Akçay, parti olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını söyledi.

 

YAŞAMA HAKKINA SAHİPLER

Tüm yaşlıların, Yaşlılar Haftası'nı kutlayan Akçay, "Bütün yaşlılarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Her insan, beşikten mezara kadar, ömrünün her döneminde sevgiye, saygıya, ilgiye ve insanca yaşama hakkına sahiptir. Millet olarak bizlere ne mutlu ki, yaşlılarımıza hürmet etmeyi, sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin belleğidir." diye konuştu.

 

GEREKLİ BİR SİSTEM

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Akçay, şöyle konuştu: "16 Nisan, Türkiye için dönüm noktası. AK Partiye gönül veren vatandaşlarımızla birlikte ilçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde ve şehir merkezimizde sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu anayasa meselesi bugünün meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Bu sistem AK Parti ya da Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan için gerekli olan bir sistem değil. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Halkımız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine karşı çıkanların kim olduğuna bakarsa zaten bu sistemin ülkemiz için gerekliliğinin farkına varacaktır. Biz milletimizin sağ duyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir."Konuşmaların ardından Akçay ve partililer yaşlılar ile bir süre sohbet etti.(KALE HB)


Bu haber 631 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi