Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ACIKTIM USTA KASABI AÇILIŞI YAPILDI

ACIKTIM USTA KASABI AÇILIŞI YAPILDI

Tarih 08 Nisan 2017, 13:43 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı İlçesindeyeni esnaf ACIKTIM USTA KASABI AÇILDI.

 

ACIKTIM USTA KASABI AÇILIŞI YAPILDI

Bahşılı İlçesinde gün geçmiyor ki bir esnaf açılmasın.

İlçe sakinlerinden olup köklü bir Aileye sahip Keleş Kardeşlerin Acıktım Usta olarak açtıkları ve kısa zamanda lokantacılıkta yükseldiklerini gören müşterilerinin büyük arzuları üzerine hem lokantalarını genişletip hem de bir Kasap açmalarını sağladı.


Açılışına birçok  esnaf ve vatandaşların katıldığı, kurdelesini Belediye Başkanı İbrahim Uyar ın kestiği Kasap dükkanı açıldı.

Hüseyin hocanın dualarıyla açılan Kasap dükkanının kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Başkan Uyar şunları söyledi.

Uyar,'kıymetli davetliler,değerli hemşerilerim,bugün ilçemizin güzide esnaflarından Acıktım usta,efendilikleri ile güzel hizmetleri ile gönüllerde taht kurdular.şu anda da ikinci müesseselerini açıyorlar.Allah onlara böyle iş yerleri açmayı nasip etsin.İlçemize de güzel hizmetler vermeyi nasip etsin. İnşallah bu caddemizde güzel inşaatler,güzel işyerleri açma fırsatları doğacak.Bir revizyon hayata geçirdik,şu anda mütahitlerin yoğun bir talebi var.İnşallah bu caddemize beş kat atları,400,500 metre kare AVM ler yapılacak fiziki mekanlar oluşacak.bundan sonra bu caddede bunun gibi iş yerleri açmak nasip olduğu gibi,müteşebbüslerede fırsat doğacak.Bu güzel dileklerle yeniden hayırlı uğurlu olsun diyorum,Allah bol kazançlar nasip etsin. diyerek kurdeleyi Keleş Kardeşler ile beraber kesti.


Keleş Kardeşlerin büyük bir titizlikle ve gururla açtıkları Kasap açılışına çelenk gösteren,çiçek gönderen,telgraf çekip telefon eden bütün dostlarına teşekkür ederken, bizzat Açılışına gelen Belediye Başkanı İbrahim Uyar'a, Jandarma komutanı na,İlçe emniyet md.vekiline,kamu kurum amirlerine,esnaf arkadaşlarına,halka çok teşekkür ettiklerini ileten keleş kardeşler adına Sefa keleşte,rabbim huzurlu,sağlıklı ve bereketli kazanmak nasip etsin bütün katılımcılar bizi çok mutlu etti çok teşekkür ederiz.Başımızda Babam olduğu sürece,Kardeşlerimdeki bu azim ve siz Halkımızdaki bu destek olduğu sürece biz her zaman kaliteli yemekler,kebaplar,dürümler,pidenin her çeşidini,dönerler yapmaya devam ettiğimiz gibi hizmetteki samimiyetimizi evlerinize kadar getirmeye devam edeceğiz dedi.


Bu haber 2655 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi