Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PTT’den 23 Nisan a özel kampanya

PTT’den 23 Nisan a özel kampanya

Tarih 19 Nisan 2017, 03:27 Editör PINAR YILMAZ

PTT’den 23 Nisan a özel kampanya


PTT’den 23 Nisan’a özel kampanya

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi. Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu kampanya çerçevesinde 1 milyon adet tebrik kartı vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

A+A-

TEBRİK KARTLARI DÜZENLEDİ

176 yıldır önemli hizmetler gerçekleştiren PTT A.Ş., özel gün ve haftalarda gerçekleştirdiği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir kampanya düzenleyen Şirket, bu özel güne yönelik 1 milyon adet tebrik kartı bastırdı. 23 Nisan’da hem küçüklere hem büyüklere birbirinden güzel tebrik kartları göndermek isteyenler, PTT A.Ş. işyerlerine başvurabilecek. Tebrik kartları ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacak.

PUL SERGİLERİ DÜZENLENECEK

PTT A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla pul sergileri de düzenleyecek. 23-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Antares Alışveriş Merkezi Etlik/ Ankara, Galatasaray Müzesi Eski Binası Beyoğlu/İSTANBUL ve Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu/İSTANBUL adreslerinde pul sergileri gerçekleştirilecek. Ayrıca 23 Nisan 2017 tarihinde mesai saatleri içinde özel tarih damgası kullandırılacak. Özel tarih damgalı zarflar ise 2 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Kaynak: PTT’den 23 Nisan’a özel kampanya

Bu haber 643 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi