Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kaymakam Önay dan,Öğrencilere kermes desteği

Kaymakam Önay dan,Öğrencilere kermes desteği

Tarih 21 Nisan 2017, 02:29 Editör PINAR YILMAZ

Kaymakam Önay dan,Öğrencilere kermes desteği

 

Kaymakam Önay dan,Öğrencilere kermes desteği

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, öğrencilerin yararına açılar kermeslerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.  Yüce dinimizin yardım etmemizi emrettiğini belirten Altuntaş, kutlu doğum haftası kapsamında böyle bir kermesin olmasının önemli olduğunu bildirdi.

MEMNUNİYET DUYUYORUM

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, Balışeyh´te faaliyet gösteren özel bir yurt tarafından düzenlenen kermes açılışını yaptı. Açılışa, ilçe müftüsü, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Altuntaş, öğrencilerin yararına açılar kermeslerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.  Yüce dinimizin yardım etmemizi emrettiğini belirten Altuntaş, kutlu doğum haftası kapsamında böyle bir kermesin olmasının önemli olduğunu bildirdi.  Altuntaş, öğrenci yurtlarında kalan gençlerimiz için düzenlenen kermeste bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek konuşmasının devamında şunları kaydetti:

DİNİMİZ YARDIM ETMEYİ EMREDİYOR

“Bugün de hayır amaçlı bir kermesin açılışını yapmak üzere toplandık. Bu güzel kermesin hayata geçmesinde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dinimiz bize yardım etmeyi emrediyor. Kermeste hayır yapmanın yollarından birisi. Buradan elde edilecek hasılatla yurtlarda kalan çocukların her türlü ihtiyacı karşılanacak ve millete faydalı olacak gelecek emin nesiller yetiştirilecektir. Peygamber Efendimizin bir sıfatı da emindir. Emin olmasıdır. Bu seneki Kutlu Doğum Haftasının teması da emin. Müslüman aldatan ve aldanan olmamıştır. Olmaması da gerekiyor. İnşallah bu amaçla genç nesillerimiz yetişir ve memleketine en güzel hizmetleri yapar. Bu duygu ve düşüncelerle kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.(PUSULA GZ)




Bu haber 828 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi