Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Fen Lisesi nde Kutlu Doğum Sevinci

Kırıkkale Fen Lisesi nde Kutlu Doğum Sevinci

Tarih 23 Nisan 2017, 01:41 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Fen Lisesi nde Kutlu Doğum Sevinci

Kırıkkale Fen Lisesi’nde Kutlu Doğum Sevinci

Bilindiği üzere her yıl Nisan ayının 14-20 tarihleri arasında peygamber efendimizin dünyayı teşriflerinin yıl dönümü, Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanmaktadır.

Bu bağlamda da Kırıkkale Fen Lisesi’nde “Peygamber ve Güven Toplumu” isimli bir seminer düzenlendi. Düzenlenen seminere Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım katıldı.

Seminer Programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını okul müdürü Nusret Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında Kutlu Doğum’un tüm İslam alemine barış, esenlik, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni etti. Seminerlerinden dolayı il müftüsü Şahin Yıldırım’a teşekkür etti.

İl Müftüsü Şahin de konuşmasında, her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği programlarda bir ana başlık, bir tema tespit ettiğini; bu yıl da ana temanın “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirtti.

Şahin, Hz. Peygamber (s.a.v) efendimizin bu seneki “Hz Peygamber ve Güven Toplumu” teması ile evimize, gönlümüze, aklıma, fikrimize geldiğini ifade etti. Peygamberimizin peygamberliğinden önce kendisine “Emin” denildiğini, herkesin güven duyduğu ve herkese güvendiği bir insan olarak kendisini kanıtladığını ve ardından kendisine ayetin ifadesiyle Kur’an emanet edildiğini ve o emaneti hakkıyla ifa edip ashabına ve sonraki nesillere bıraktığını belirtti.

İl Müftüsü şahin Yıldırım Lokman peygamberin öğütleriye sözlerini tamamladı.

Bu haber 745 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi