Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ressam Ev Hanımlarından dayanışma örneği

Ressam Ev Hanımlarından dayanışma örneği

Tarih 03 Mayıs 2017, 09:54 Editör PINAR YILMAZ

Ressam Ev Hanımlarından dayanışma örneği

 

Ressam Ev Hanımlarından dayanışma örneği

Kırıkkale de birkaç ev hanımı gördükleri kurs sonucu vede çocukluktan beri duydukları sempati ile başladıkları Ressamlığın sayesinde ev ekonomilerine katkı sağlamaya başladıkları bildirerek birliktelik oluşturup bir araya gelerek yaptıkları resimleri karma sergi ile satışa sunmuşlar.

Şimdi bu ressamlardan sergiye katılıp satış yapan bayan ressamların birkaçını tanıyalım.


Serpil Altuntaş,2007 yılında ressamlığa başlamış,karma resim yaparak 15 eser çizmiş.şunları söyledi,ben %5o görme engelliyim,ama bu bana engel değildir,Allahın takdiridir.buna aldırış bile etmeden şükrederek resimlerimi çiziyorum çokta ilgi görüyor,işte kendi resmim de var.diyerek engelli insan yoktur,engellenen insan vardır.diyerek çizdiği resimleri şimdi arkadaşları ile harmanlayıp satışa sunduğunu iletti.


Nesrin İşeri,Üç sene önce başlamış.karakalem ve yağlı boya ile ile çalışıyormuş,10 eseri olmuş.


Nilgün Özcan,Çocukluğundan beri resim çizerim.profesyonel anlamda ise 10 yıldır çalışıyorum.ev ekonomimize biraz katkımız olursa ona şükür,evde boş durup sıkılmaktan çok daha iyi bir iş yapıyoruz.genelde manzara ve potre yapıyorum.dedi.


Bahriye Öksüz,Dört yıldır çiziyorum.30 dan fazla eserim var.satışlarımız iyi gidiyor.bu Podıum AVM de bize yer gösterip mücadelemize katkıda bulunan yetkililere arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.dedi.


Diğer bayan ressam hanımlarında katıldığı büyük genel serginin 21 mayısta MKE açık hava salonunda yapılacağı bildirildi.

haberci71 haber sitesi olarak sizin ve arkadaşlarınızın haklı bir o kadarda gururlu mücadelenizi kutluyor ,çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

her zaman destek vermeye hazırız.

haberci71@gmail.com dan bize ulaşabilirsiniz.

Ahmet Yaman-TEL: 0 532 346 5618

 

 

   

Bu haber 1491 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi