Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CANARSLAN HOCADAN YİNE ZİRVE BİR ETKİNLİK DAHA

CANARSLAN HOCADAN YİNE ZİRVE BİR ETKİNLİK DAHA

Tarih 17 Mayıs 2017, 23:53 Editör PINAR YILMAZ

Su İçme Alışkanlığını Kazandırma Projesi ile Kırıkkale cumhuriyet meydanında öğrencilerle 2 bin pet şişe su dağıttı

CANARSLAN HOCADAN YİNE ZİRVE BİR ETKİNLİK DAHA

  İki yıl önce yaptığı palyaço etkinliği ile öğrencilere ve Ailelere sürpriz yapan Adem Canarslan hoca yine farklı bir etkinlikle kendinden ve öğrencilerinden bahsettirmeyi başardı.

düzenlediği 'Su İçme Alışkanlığını Kazandırma' Projesi ile Kırıkkale cumhuriyet meydanında öğrencilerle beraber 2 bin pet şişe su dağıtan ve insanlara her gün bol bol su içilmesini tavsiye ettiler.

Kırıkkale Mustafa Necati İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Adem Canarslan eşliğinde 'Su İçme Alışkanlığını Kazandırma' projesini hayata geçirerek yine bir ilke imsa attılar.diler.



Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan öğrenciler, daha sonra Zafer caddesi ve Ankara caddesi ile Hurriyet caddesini de turlayarak düşüncelerini anlatmak ve halka ulaşmak için yürüyerek şehir turunda bulundular. Öğrenciler, Cumhuriyet meydanında ve Doğu caddesi üzerinde halka ücretsiz 2000 pet şişe suyu dağıtımında bulundular.Okul idaresinin bilgileri doğrultusunda yaptıkları bu etkinlikle ulusal ve yerel gazetelere çıkarak Halka ulaşarak bu alışkanlığın yararını anlatmak istediklerini söylediler.


Sınıf öğretmeni Adem Canarslan yaptığı konuşmada, "Bundan sonra bizler 'Su içme alışkanlığını kazandırma elçileri olarak toplumda yerimizi almak istiyoruz. Bu konuda projemizi geliştirerek kamuoyu oluşturmak ve herkese dokunmak için çalışacağız. Sayımızın gittikçe artacağına inanıyoruz. 'İç organlarımıza duş aldıralım' sloganı ile yolumuza devam etmek, daha da ötesi 'Dünya Su İçme Günü' gibi iddialı bir hedefe taşımak istiyoruz. Bu bir başlangıç olsun" her sağlıklı yaşamak istiyorsa bol su içmeli diyerek yürüyüşlerini tamamladılar.


Bu haber 1402 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi