Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Akbulut ve Akı Ailelerinin  Mutlu Günü

Akbulut ve Akı Ailelerinin Mutlu Günü

Tarih 18 Mayıs 2017, 00:28 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE NAZ ÇADIR DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİSİ AKBULUT, KIZINA MUHTEŞEM BİR KINA İLE DÜĞÜN TÖRENİ DÜZENLEDİ.

 

KIRIKKALE NAZ ÇADIR DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİSİ AKBULUT, KIZINA MUHTEŞEM BİR KINA İLE DÜĞÜN TÖRENİ DÜZENLEDİ.

Akbulut ve Akı Ailelerinin  Mutlu Günü;

Kırıkkale de Düğün salonu sektöründe gittikçe büyüyüp adını duyuran kaliteli ve her insanın bütçesine uygun menülerle düğün,nişan,kına geceleri organizasyonunda söz sahibi olan Adem Akbulut kızına düğün yaptı.

Kırıkkale de dayanışma içerisinde eğlenerek mutluluklarını paylaşan her iki aile de çocuklarının mutluluğu için salonda buluşmuş ve gelen davetlileri karşılamışlardır.


Yozgat tan gelen dünürleri Yeter ve Adem Akı ile Döndü ve Adem Akbulut ,misafirleri hiç yalnız bırakmayarak doyumsuz bir eğlence ve muhteşem organize ile kına programı düzenlemişlerdir.

Salon işletme müdürü Serdar Akbulut kardeşinin düğün günü ve kına töreninde arkadaşları ile sahneden hiç inmeyerek eğlenmişlerdir.Hilal organizasyonun Nedime kızları gelin hanımı hiç yanlız bırakmayarak kına töreninde,ilk salona girişinde davullu şov,daha sonra Roman havası ve Gelin Tuğba Akı beline bağladıkları rengarenk kurdelelerle müzik eşliğinde etrafında dönerek oyunlar çıkarmışlardır.


Dansla başlayan,kına töreninde,yaş pasta kesimi halaylar oynanırken,


Saz ekibi Ahmet Özbek,Haydar Yakut,Emre Yakut,Ahmet Barış Kırıkkale havaları çalarak düğüne katılan misafirleri doyasıya eğlendirmişlerdir.

Dans ta babası ile dans yapan Gelin Tuğba,ağabeyi Serdar lada dans yapmıştır.Düğüne Medya ve Gazeteciler cemiyet başkanı Ercihan Çakmak,Kale gazetesi yazı işleri müdürü Ahmet Kala,AA muhabiri Ahmet Yaman,haberci71 editörü Hasan Alsancak katılarak Adem Akbulut a hayırlı olsun dileklerini iletmişlerdir.


Programın en hüzünlü sahnesi ise Artık gidecek zaman Gelin hanıma kuşak bağlama zamanı gelmiştir.Kardeşi Serdan Akbulut kurdeleyi bağlaması ile vedalaşmalar başlamış ve tabiki her zaman töremizde,kültürümüzde de olduğu gibi 'herkes yalan ağlar,ağlarsa anam ağlar' diyerek salondan alkışlarla Damat Arifcan ile Tuğba Akı uğurlanmışlardır.

Gündüz saatlerinde kuaförden sonra Celal Bayar parkı göletine giderek,Doğa Fotoğrafçısı Ahmet Yaman ın objektifine poz veren Arifcan İle Tuğba kızımızın Kızılırmak ve kurumaya yüz tutmuş bakımsız parktaki son manzaralarla pozları çekilmiştir.


Naz Çadır DÜĞÜN SALONU işletmecisi Adem Akbulut ise,Damadım Arifcan İle Kızım Tuğbanın bu mutlu günlerinde Akbulut ve Akı ailelerini yanlız bırakmayan bütün dostlarımıza,Akrabalarımıza,Arkadaşlarımıza,Esnaflarımıza çok teşekkür ederiz.Çelenk gönderen,telgraf çeken dostlarımıza da teşekkür edere saygılar sunarız.Düğün kına gecemizde olağan üstü performans gösteren Personelime,Saz ekibimize,Kamera ve fotoğraf çekimleri yapan ekibimize,Dönercimize,çaycımıza,Davul zurna ekibine ayrıca teşekkür ederiz.


Allah bütün insanların çocuklarına sağlık ve mutluluk versin,diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Bu haber 2455 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi