Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri

Bahşılı da Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri

Tarih 18 Mayıs 2017, 01:39 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Kaymakam ı Şahin,Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri Geliştirme Eğitimine katılan personele sertifika verdi

Bahşılı Kaymakam ı Şahin,'Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri Geliştirme' Eğitimine katılan personele sertifika verdi

Edinilen bilgiye göre,Bahşili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı’nın Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında yaptığı “Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri Geliştirme Eğitimi” projesi gerçekleştirildi.

1.grup-Yeterki isteyin sloganı projesi ile birinci grup sunumunu anlatarak amaçlarını sıraladı.


Kaymakam lık Halk eğitim salonunda verilen “Kurum İçi ve Halkla İlişkilerde Etkili İletişim Becerileri Geliştirme Eğitimi” ne ilçe kamu kurum ve kuruluşlarından çalışanların katılımıyla 8-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Eğitim Dr. Mustafa Kemal TOPÇU tarafından verilirken,üç guruba ayrılan kursiyerler,son günde guruplardaki projelerini amaçlarını anlatarak sunum yapmışlardır.


Eğitimi veren Dr.Topçu  projenin amacını açıklarken şunları iletmiştir.'Bu proje ile öncelikle eğitime katılan kişilerin ve kurumlarındaki diğer çalışanların iletişim becerilerinin ve karşılıklı ilişkilerinin geliştirilmesi, böylelikle ilçe halkının aldığı hizmetin kalitesinin artırılması amaçlanmaktadır.


bir hafta içerisinde 30 saat süren eğitime,23 kişi katılmış ve 23 kişide sertifika almıştır.hepsine teşekkür ederim.

sertifika törenine katılan kaymakam Zikri Şahin katılımcıları kutlayarak sertifika dağıtımını yapmıştır.toplu fotoğraf çekimi ile bir haftalık program sona ermiştir.

Bu haber 1057 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi