Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OSMANLICA KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

OSMANLICA KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

Tarih 23 Mayıs 2017, 00:50 Editör PINAR YILMAZ

OSMANLICA KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

OSMANLICA KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

Hayrat Vakfı olarak  Milli Eğitim Bakanlığı,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde açtığımız ücretsiz  Osmanlıca Kurslarına  Kırıkkale ilimizde toplamda    2320 kişi devam ederek sertifika almaya hak kazanmışlardır. Ayrıca bu kursiyerlerden  320 kursiyerimiz de  Kur’an-ı Kerim ve Tecvidli Okuma kursumuzu bitirerek sertifikalarını almışlardır. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 450 kursiyerimize Kur’an- ı Kerim ve Osmanlıca Kursu sertifikası verildi. 17.05.2017 Çarşamba günü Kırıkkale Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Yahya Kemal salonunda yapılan sertifika törenimize Vali Vekilimiz Sayın Adnan KAYIK Bey,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Sayın Ekrem YILDIZ Bey,  Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısımız Sayın Harun ULUSOY Bey,  Müftü Yardımcısı Sayın Mustafa TURAN Bey ile birlikte Üniversite Hocalarımız katılmışlardır.


Bu vesile ile bu kursların verilmesinde emeği geçen Yahşihan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize , Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz ile Sürekli Eğitim Merkezi yöneticilerimize ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlerimize Hayrat Vakfı adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle hiç bir ücret almadan büyük bir özveri ve fedakarlıkla bu kursları veren kurs hocalarımızı büyük bir sevgi ve saygı ile selamlıyoruz. Son olarak bu kurslarımıza teveccüh edip kurslarımıza katılan ve Hayrat Vakfının bu tarihi, milli, dini ve kültürel hizmetlerine ortak olarak kurslarımızı başarı ile bitiren kıymetli kursiyerlerimizi de tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bu haber 1080 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi