Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Birinciler Altınla ödüllendirildi.Amasra dan

Birinciler Altınla ödüllendirildi.Amasra dan

Tarih 23 Mayıs 2017, 01:14 Editör PINAR YILMAZ

Birinciler Altınla ödüllendirildi.

Birinciler Altınla ödüllendirildi.

 

YGS’de ilk bine giren ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarında 1. olan öğrenciler altınla ödüllendirildi.

 

Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri ile sabah kahvaltısında buluşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin:“Her sene artık bu günlerden itibaren yılın sonuna kadar okullarda biraz kimya değişmeye başlar, öğrencilerin modu değişir, öğretmenlerin duygularında değişiklikler olur. Özellikle son sınıf öğrenci velilerinin heyecanı artar. Yine o sürece girmiş bulunuyoruz. Bugün okulumuzdaki bazı öğrencilerin ödüllendirilmesi maksadıyla okul müdürümüz bizi davet etti.” dedi.

 

Başarıyı yeterli görürsek orada geriye dönüş başlar

 

İl Milli Eğitim Müdürü Çetin: “Fen Lisesi başarılı bir okulumuz. Buraya gelen öğrencilerimiz ilkokulda, temel eğitimde başarılı oldukları için geliyorlar. Burada da bu başarısını sürdürüyorlar; fakat bizler her zaman Fen Lisesinin daha da başarılı olması gerektiğinin düşünüyoruz. Hocalarımız idarecilerimiz bunun için gayret ediyorlar. Ben çalışan, emek sarf eden tüm öğrencilerimizi ve burada buluşma vesilemiz olan başarılı öğrencilerimizi ve onların velilerini, öğretmenlerini tekrar tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç da: “Bu sene ilk binde 5; beş binde 14; on binde 28; yirmi binde 58 öğrencimiz var. Bunun yanı sıra Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarında Türkiye 1.’liklerimiz var. Bunları ödüllendirelim istedik. Programımıza katılımlarından dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Çetin olmak üzere bütün davetlilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Akabinde YGS’ de ilk bine giren beş öğrenciyi Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, deneme sınavlarında birinci olan iki öğrenciyi de Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener altınla ödüllendirdi.

 

Uluslararası İngilizce sertifikası almaya hak kazanan 25 öğrenciye de sertifikaları İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Gülnihan Akyürek ve Hatice Şap ile MEM Özel Kalem İsmail Çınar ve Okulumuz matematik öğretmeni Adem Koç, Kimya öğretmeni Sevim Akgünlü ve İngilizce öğretmeni İlker Özbaş tarafından verildi.

 

Bu haber 885 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi