Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Anaokulu yıl sonu 1.Grup mezuniyet programı

Kızılırmak Anaokulu yıl sonu 1.Grup mezuniyet programı

Tarih 07 Haziran 2017, 03:39 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Anaokulu yıl sonu 1.Grup mezuniyet programı

 

Kızılırmak Anaokulu yıl sonu ve mezuniyet programı düzenledi

Kızılırmak Anaokulu 2 gruba ayırdığı programında salon doldu taştı.

saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan 1.grup diploma programı bütün ahşamı ile başladı.

Okulun başarılı müdiresi Şengül Doğan herkese hoş geldiniz diyerek konuşmasında şunlara değindi.

Doğan,Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme,kendilerine olan güvenlerini artırma,Türk kültürünü tanıma ve sergileme,büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anıların olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladık.

5 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın  hüznünü,diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden bir arada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık.bizi bu mutlu günümüzde yanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.bizden mezun olarak ayrılan 5 yaş çocuklarımıza öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum.iyi eğlenceler,iyi seyirler.dilerim dedi.


İlk Önce Nazan Güven hoca hanımın öğrencileri alkışların hiç susmadığı tango gösterileri ile adete Aileleri büyüledi.

Nazan hocamın öğrencileri özellikle erkekler diplomalarını almaya geldiklerinde diz çökerek öğretmenlerine çiçek sunmaları herkesi etkiledi.

 

Medine Tatlı almaz hoca hanımın öğrencileri ise Foklör hocası Ferhat hocanın üstün öğretimini aynen sahnede uygulayarak herkesi büyülediler.Şehit sahnesinde ağıtlar yakan öğrenciler rollerini mükemmel oynayarak bizden tam not aldılar.

Tek Tek diplomalarını aldıkları Medine hocamın öğrencileri bizce en disiplindi kep atma gösterisi ile tam puan aldılar tebrik ederiz.


Melike Yılmazer in öğrencileri ise kafkas oyununu sergilerken erkek öğrencilerin tek başına sahnede gösterdikleri figürler bol bol alkış aldı.


Sandalyeleri özel, elbiseleri özel,kendileri güzel olan,Rabia Yıldırım öğretmenin öğrencileri sandalye dansında çok başarılı oldular.tebrik ediyoruz.

diplomalarını heyecan içerisinde alan öğrencileri Rabia hoca hanımın gururları oldu.toplu fotoğrafla tamamlandı.


Döndü saygılı hoca hanımın kız öğrencilerin çifte telli oyunları büyülerken erkek öğrencileri de yine gösterileri ile göz doldurdu.


Derya Özer hoca hanımın öğrencileri palyaço gösterisinde usta oyunları ile bol bol alkış aldılar.


Yasemin Güngör hoca hanımın öğrencileri final yaparken kızları bir ayrı güzellikte,erkekleri ayrı bir ustalıkla oyunlarını sergileyerek Ailelerine heyecanlı bir vakit geçirttiler.

erkekler tek tek gösterdikleri figürler ise salona neşeli dakikalar yaşattı.

Programın sona erdiğini bildiren anonsu ile Yasemin hoca hanımın velileri kendilerine mikrofonda teşekkür ederek tebrik ettiler,tabi Hoca hanımın duygulanmaması elinde değildi.


Daha sonra bugün gösteriye katılan öğretmenlerle okul idaresinin sahnede verdiği fotoğraf pozu ise başarının ve başarmanın en güzel haklı göstergesi ve Kızılırmak Anaokulun kalitesini gösterdi.Bütün öğretmenlerimizi ve İdareci Müdüre hanımlar,Şengül Doğan ve Fatma Arslan ı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.(Koordinatör AY)

 

 

Bu haber 1618 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi