Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KUTLUCA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI

KUTLUCA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI

Tarih 12 Haziran 2017, 01:56 Editör PINAR YILMAZ

KUTLUCA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI

 

KUTLUCA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI

orman ve su işleri müdürlüğünde koruma memuru olarak çalışan ve Haberci71 sitemizin fahri muhabiri olan Duran Kutluca, kızı Elçin ile Damadı ömer e düzenlediği düğün töreni ile bütün dost ve akrabalarını ağırladı.


Pakistanlı  damat Ömer,Azra İle Manzoor Ailesinin oğlu olarak ,Kutluca Ailesi Gelin Elçin ve Ailesi Serpil İle Duran Kutluca ile akraba olup çocuklarının mutlu günlerinde ve yabancı misafirlerin hayran kaldığı Türk düğününü  gerçekleştirmişlerdir.Bir Türk düğününü izleme fırsatı bulan gelin ile damadın yabancı İngiltere,Kırgızistan,Kanada ve Rusya dan arkadaş grupları ise düğüne katıldılar.Damat Ömer ise ODTÜ de dil eğitiminde ingilizce  ve Tarih mezunu Gelin Elçin ile tanışarak evlenmeye karar verirler.


Damadın Ankara da Turizm sektöründe Metropolitan otelde çalıştığı öğrenildi.İşte bütün yabancı arkadaşları birleştiren bir Kırıkkale düğününde  doyasıya eğlenerek bu geceyi hayretlerle izleyerek çok beğendiklerini söylemişlerdir.

Aşiyan düğün salonunda ramazan dan önce yapılan törende önce salona flaşörlerle çıkış yapan Gelin Elçin ile Damat Ömer dans ve oyunla törene  devam ettiler.


salonun tıka basa dolduğu misafirlerin izlediği gelin Erçin  ile damat Ömer in ise mutlulukları gözlerden kaçmadı.

damadın yakınlarının Pakistan da  olması ile gelemediği düğünde Duran Kutluca ve eşi ev sahipliği yaparak bütün misafirleri kapıda karşılayarak masalarına kadar yer göstererek onları hürmetle karşıladılar.

düğünde Nişan töreni,Kına derken pasta kesimi ile ağızlar tatlandı.Anadolu oyunlarının ve halayların oynandığı düğünde birde son vardı, hüzünlü aile kutluca ailesi ise onların mutluluğu bize sevinç göz yaşı döktürdü diyerek bütün davetlilere teşekkür ettiler.

duran kutluca ise düğünümüze katılan daire amirlerime,Kırıkkale li dostlarıma kızımızın ve damadımızın yabancı misafirlerine,düğünümüze icabet eden bütün dostlarımıza çok teşekkür ederiz,Allah onlarında yavrularını mutlu etsin diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.


Bizde haberci71 haber sitesi olarak Elçin ve Ömer çiftine mutluluklar dilerken Kutluca ve Pakistanlı aileyede hayırlı olsun diyoruz,Allah mesut etsin.(Koordinatör AY-Editör HA)

Bu haber 2147 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi