Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı  Belediye Başkanı Uyar  Akdeniz ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar Akdeniz ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

Tarih 12 Haziran 2017, 03:19 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı İlçe Belediye Başkanı Uyar engelli Akdeniz ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

 

Kırıkkale Bahşılı İlçe Belediye Başkanı Uyar engelli Akdeniz ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

Programa Başkan İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,İlçe Müftüsü Ahmet Altacı katıldı. 
Görme Engelli Bekir Akdeniz in evine misafir olan Başkan Uyar küçük çocukları Mücahit Akdeniz e bir oyuncak hediye ederek AA muhabirine açıklamada bulunarak Uyar şunları söyledi,'Ramazanlar,birlikte olmanın,paylaşmanın doruğa çıktığı bir aydır.Bizde bu ayın gereğini yapmak için vatandaşlarla birlikte olmak için evlerini ziyaret ederek,onları bize misafir ediyoruz. 
burada birlik içerisinde beraberlik içerisinde iftar açıyoruz,dertlerimizi paylaşıyoruz.Ramazanın o güzel feyzi ile yaşamaya çalışıyoruz.Belediye başkanı olmadan önce hedefimiz şuydu,kapısı herkese açık olan,halkla iç içe olan bir belediye ve belediye başkanı olmaktı,şu anda bunu da sağladığımıza inanıyorum.Ramazan aylarında da evlerde iftar açık birlikte paylaşımlar yapıyoruz.Halkla birlikte olmak onların sofrasında bulunmak bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. 
Ramazan sofraları sözün bittiği yerdir,sohbet etmek,ufak tefek sorunları dinlemek.Halkla birlikte olmak bizi mutlu ediyor.İnşallah ziyaretlerimiz daha da devam edecek,Allah ramazanın feyzinden bizi mahrum etmesin.dedi


Bekir Akdeniz de eşi ve küçük 4 yaşındaki oğlu Mücahitle beraber Başkan ve Müftüye katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Akdeniz ,Ramazanlar kaynaşma ayıdır,birlik beraberlik ayıdır.Bugün iftar sofrasında bizi sevindiren Başkanım,İlçe Başkanım,müftüm,Gazeteci abime, bacanağım ve Kayınbabama diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bundan sonra arada birde olsa böyle birlik beraberlik içerisinde Rabbim bir araya gelmeyi nasip etsin inşallah.

Bu uygulamalar gerçekten çok güzel Anadolu da bu birlik beraberlik hep vardır,aslında Ahmet hocamda bilir bunlar sünnettir.Kaymakam yarın sıradan bir insandır,Belediye başkanı ona keza,önemli olan toplum içinde bıraktığı değerlerdir.Bunlar çok güzel şeylerdir,kaynaşmaktır.Kaymakam,Başkan ve müftü halkla kaynaşmakla çok güzel etkiler yaratır,baş iyi olursa alt tabaka çok daha iyi kaynaşır iyi olur,Anadolu da esas olan budur.Medeniyet doğuda başladı,batıda aramayın.Mesela biz örf,adet ve geleneklerimizi gerçek manada uygularsak emin olun çok şey değişecek hayatta, misafirlere canı gönülden çok teşekkür ederim.dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Altacı da önce iftar duası yaptı, sonra şükür duası ile hane sahiplerine dua etti.

(k

KOORDİNATÖR AY-EDT.HA)

 

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi